Slika nije pronađena

Sedamnaestogodišnja Grace Ellis požurila je sa svojeg završnog ispita na East Norfolk Sixth Form koledžu na kojem studira biologiju, kemiju i matematiku, kako bi stigla na dugo očekivani koncert The Killersa i nije ni slutila da joj nakon stresa od pisanja završnog ispita dolazi još jedan veliki šok.

Grace, studentica iz Worlinghama iz Suffolka izabrana je među tisućama obožavatelja koji su došli na koncert da izađe na pozornicu Carrow Roada, stadiona u Norwichu koji prima preko 27 tisuća ljudi.

Inače, The Killersi imaju tradiciju pozvati jednog sretnika iz publike na pozornicu prilikom izvođenja pjesme „For Reasons Unknown“.

„Ovo je jednostavno nevjerojatno“, kazala je studentica za ITV.

Grace inače svira bubnjeve već šest godina, a prvi puta je vidjela da bend poziva nekoga na pozornicu kada su The Killersi nastupali na Latitude festivalu prije nekoliko godina.

Vježbala je sviranje nekoliko dana prije

„Šalila sam se s prijateljima i obitelji i rekla da će mene pozvati na pozornicu sljedeći puta kada će biti na turneji“, rekla je. Njihova je turneja do sada bila dva puta odgođena zbog korone, pa jednom kada su potvrdili datum vraćanja u Englesku, Grace je nekoliko dana prije koncerta počela vježbati pjesmu, za svaki slučaj.

Mama joj je pomogla u izradi znaka koji je napravljen u prepoznatljivom 'Las Vegas' stilu na kojem je pisalo: „Mogu li bubnjati For Reasons, molim vas?“, koji je držala tokom koncerta u nadi da će privući pažnju frontmena Brandona Flowersa i ostatka benda. Kada je krenuo uvodni dio pjesme „For Reasons“, ponovno je mahnula transparentom a Brandon je s pozornice komentirao: „Hoćemo li izabrati nekoga iz publike?“

 

 

Amazng Grace

„Bilo je nevjerojatno. I dalje to ne mogu opisati. Jako sam zahvalna što sam imala mogućnost to učiniti i što su me odabrali“, kazala je studentica za ITV. „Upoznala sam nekoliko novih prijatelja u publici i oni su počeli vikati i pokazivati na mene“, nastavlja pričati Grace. „Svi su uzvikivali moje ime, bilo je odlično. Volim svirati bubnjeve na svoje najdraže pjesme, a kako sam znala da će svirati i ovu, počela sam ju vježbati", ponavlja Ellis, što joj se na kraju i isplatilo.

Koliko je studentica očarala publiku govori i činjenica da se je prozvali „Amazing Grace“ nakon što je video njene svirke s The Killersima postao viralan.

Nakon što je odsvirala s Killersima, Grace kaže kako joj je frontmen grupe pružio ruku i kazao: „Vrlo dobro“. 

"I sama činjenica da sam stigla na koncert je bio sjajan način za obilježavanje završetka mojih ispita, ali je mogućnost da sviram s njima sve to učinila još boljim“, kazala je Grace koja će ovaj trenutak pamtiti do kraja života.

Ovakva se prilika možda pruži i hrvatskim studentima koji sviraju jer bend dolazi u Zagreb na Inmusic festival.

Izvor: itv.com

Još vijesti