Humanitarna akcija

U srijedu, 13. prosinca, u Sveučilišnoj galeriji u Splitu će se održati humanitarna modna revija „Slavimo život“. Modna revija će početi od 19 sati, a sve je u okviru humanitarne akcije „Darujmo svjetlost“ za udrugu Sanus.

Posjetitelji će, na modnoj reviji, moći vidjeti kreacije dizajnera i novinara Šime Kovačevića, a nosit će ih članice Udruge Caspera – Udruga žena liječenih i oboljelih od karconima, članice Udruge za palijativnu skrb Split, članovi Udruge Sanus te osobe iz javnog, sportskog, i kulturnog života grada Splita.

U glazbenom programu sudjeluje kvartet oboistica Osnovne škole Lovro pl. Matačić, Omiš u sastavu profesorica Ana Mandić, Tonka Lelas, Lucia Grlanović, Ariana Mallak, klapa Partenca, glazbenik i profesor gitare Neno Munitić te DJ Karlo Dotur, a moderator programa je student Vjeko Krtolačić.

U sklopu ovog programa želja je potaknuti studentice na osjećaj odgovornosti prema vlastitom zdravlju te skrenuti pozornost na važnost redovitih pregleda kod mladih ljudi, piše unist.hr.

 

Još vijesti