Živi kao u kutiji

Ako živiš u studentskom domu, vjerojatno si i ti doživio blagi šok kada si prvi puta ušao u sobu i shvatio da će morati živjeti u tako skučenom prostoru. I da ćeš ga morati dijeliti s još jednom osobom, naravno. Međutim, s vremenom se navikneš. Ako imaš dobrog cimera, možeš se naviknuti na bilo kakav prostor. Ipak, ne bi bilo loše da su sobe malo veće…

Koliko god ti ponekad bilo tijesno, mi smo ovdje da te utješimo. Ova djevojka živi u Seoulu u Južnoj Koreji, a na svom TikTok profilu je objavila video u kojem je pokazala kako izgleda život u minijaturnom stančiću.

Njezin mali stan ima svega osam kvadratnih metara. Da, dobro si čuo. Međutim, prostor je dobro iskorišten, a u ovu sobicu je nagurano sve što je osobi potrebno za život. Ipak, moramo priznati da je tijesno. Pretijesno, zapravo.

Tako joj je u istoj prostoriji krevet, mali radni stol, ormari, hladnjak i WC. Na prvi pogled se čini kako nema tuša. Međutim, čitava „kupaonica“, ako se ona tako može nazvati, je zapravo tuš kabina. Iako izgleda inovativno, moramo priznati da bi nama cijela soba bila mokra nakon jednog tuširanja.

 

@mimi.alxt Too big for real👀 #goshiwon #goshiwontour #livinginseoul #livinginkorea #appartementtour #appartmenttour #goshiwon? #고시원 #고시원생존기 #korea #korealife #koreanlifestvle #lifeinkorea #서울 #southkorea ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

 

Još vijesti