Smišljanje poklona nekad zna biti naporno

Obrana diplomskog ili završnog rada na fakultetu svojevrsna je kruna studentskog života i obrazovanja. Nakon uspješne obrane rada, tradicija je novopečenim akademskim građanima kupiti neki poklon za uspomenu.

Sezona obrana završnih i diplomskih radova u punom je jeku. I dok je studenticama relativno lako za odabrati poklon poput buketa cvijeća, gosti se ponekad mogu namučili s poklonima za muške studente. Na Redditu smo pronašli nekoliko dobrih ideja za savjet što kupiti muškim studentima za diplomu.

Ekipa, zanima me što se uzima dečkima za diplomu ili dečki, što bi vi voljeli da vam netko uzme za diplomu? Na studentski budžet?“, upitao je netko za savjet.

Većina kaže - alkohol

Kad ne znaš što ćeš, uzmeš bocu pića i riješiš se briga“, piše netko. Kravata“, „Par dobrih čarapa“, „Bocu alkohola nekog i ćao“, „Sat, obavezno ugravirano nešto. Mašinica za brijanje. Znam da nije top poklon, ali sigurno mu treba“, pišu svoje savjete komentatori, a javila se još nekolicina koja je savjetovala upravo alkoholna pića.

Zamračenje u studentskim sobama! SC ponovo iznenadio svoje studente: 'Nadamo se da će vam sada biti dovoljno mračno u sobama'

„Evo što bih ja volio dobiti“

U komentarima se javio i jedan student koji je sam napravio popis stvari koje bi volio dobiti za svoju obranu.

Gajba piva, bačva piva ili boca pića, igra neka ,gramofonska ploča jer nisu toliko skupe, a ima ih za kupiti. Strip ili knjiga, ako student voli stripove imaš na stranici fibra dosta hrvatskih izdanja debelih korica, piše popis student i dodaje još nekoliko ideja: parfem koji ne mora biti skup, sunčane naočale ili akcijska figurica nekog superjunaka ili lika kojeg student voli.

Ostali su se komentatori dosjetili još nekoliko zanimljivih poklona Ručni sat“, „Neku bolju kemijsku olovku, poput Pelikana“, „Nešto za auto ako ga ima, poput dobrog voska“, pišu savjete.

Iako je sasvim u redu studentu kupiti cvijeće, nitko od komentatora se toga nije sjetio.

Izvor: reddit.com

Još vijesti