Galerija SD Stjepan Radić nakon oluje SD Stjepan Radić nakon oluje 2 SD Stjepan Radić nakon oluje 3 +7 SD Stjepan Radić nakon oluje 4

Zagreb je jučer popodne pogodila strašna oluja koja je napravila potpuni kaos. Diljem grada leži srušeno drveće, promet još nije vraćen u normalu, ima ozlijeđenih i stradalih, a ljudi su se uplašili jer je ovakva oluja nezapamćena.

Iako je većina studenata sada preko ljeta kod kuće ili na moru, nekolicina je ipak ostala na ljetnom smještaju u studentskom domu „Stjepan Radić“. Baš kao i u cijelom Zagrebu, na Radiću je bio totalni raspad sistema.

Jutro nakon oluje dvorište je u neredu, a djelatnici i tete spremačice su odmah započeli s vraćanjem naselja u normalu. Vjetar je srušio stabla i grane. Osim toga, oluja je prodrla i unutar paviljona jer su balkon, i prozori WC-a, kuhinje, tuševa i ostalih zajedničkih prostora bili otvoreni. Iako su stanari zatvorili prozore i vrata, kiša je ipak poplavila neke zajedničke prostorije, a vjetar je unio lišće i grančice.

U galeriji pogledajte kako izgleda najveći studentski dom u Hrvatskoj jutro nakon oluje.

Nova StudiGO epizoda otkriva je li studiranje izvan Hrvatske toliko lagano kako svi tvrde 

Još vijesti