Prvi 'dejt' u kinu? Možda bolje ne...

Kad dođe do toga da morate odabrati gdje ćete povesti "bolju polovicu" na prvi spoj, izbor često padne na kino.

Uglavnom su prvi izlasci i period upoznavanja specifični po periodima neugodne tišine, ili velike nervoze, gafove koje činimo kad pokušavamo impresionirati nekoga tko nam se jako sviđa, ali i predstaviti se u najboljem (ponekad nerealnom) svjetlu.

Zbog svega toga, mudar odabir kulise za prvi spoj bitan je i osigurat će da stvari ipak prođu glatko, koliko je to moguće. Iako se kino može učiniti kao odličan odabir za ovu prigodu, ima svojih mana koje trebate razmotriti prije nego što djevojku ili dečka pozovete na spoj, piše Alo!Studenti.

Nema brbljanja u kinu

Iako je ideja o neugodnim periodima tišine ili "praznom hodu" koji se javlja tijekom razgovora nelagodna, nedostatak komunikacije u kinu također je otegotna okolnost na koju trebate računati.

Slika nije pronađena Internet 'isprdao' studenta koji 'dejta' sa starijom djevojkom: 'Rekla mi je da sam balavac, a ja njoj da je baba'

U kinu se, kao što znate, ne smije preglasno niti uopće razgovarati, stoga ćete jedan veći period provesti jedno kraj drugoga, u tišini, uronjeni u film. Zbog toga će biti malo teže upoznati se i povezati s osobom koju ste izveli van.

Kako odabrati film koji će se svidjeti oboma?

Osim ovoga, zeznuto je i odabrati film koji će "pogoditi žicu" vašem odabraniku ili vašoj odabranici. Samo zato jer je neki film "napet" vama, ne znači nužno da će se svidjeti i vašoj pratnji na prvom "dejtu".

Odlazak u kino krije svoje

S druge strane, ako se slažete u ovoj domeni pa otkrijete da volite iste filmove, ovo može biti dodatan plus da nastavite viđanje.

Skrivanje mana i slabosti karaktera

Na prvom spoju često se cenzuriramo i skrivamo neke slabosti i mane, koje razotkrivamo tek kasnije u vezi.

Ako postoje neke strane vaše osobnosti koje ne volite i ne želite da one budu u prvom planu kad se upoznajete s nekim, kino-dvorana vam u tome može odmoći.

Recimo da smatrate da ste previše emotivni, a odlučite se za neki film koji je potresan ili budi mnogo emocija u vama. Jasno je da će ova vaša karakteristika izaći na vidjelo.

Zarobljeni s osobom koja vam se (više) ne sviđa

Također, ako ćete prije kina otići na piće ili sladoled, i u tom periodu shvatite da se baš ne slažete s osobom s kojom ste na prvom spoju, morat ćete ipak s njom ili njim provesti dodatna dva sata u kinu.

S obzirom na sve ove "cake" i potencijalne mane koje podrazumijeva odlazak u kino na prvi spoj, za ovu priliku bi možda sigurniji i neutralniji odabir bili odlazak na piće, sladoled ili večeru, dok bi u kino mogli ići na drugom ili trećem, kad se uvjerite da uživate u međusobonom druženju te da imate više dodirnih točaka.

izvor: studenti.alo.rs

Još vijesti