Slika nije pronađena

Maloj djeci koja stoje uz mamu i tatu u redu na blagajni možda se i omakne da podvale na pokretnu traku pokoji paketić žvakaćih guma. Usto, roditelji nas uče da je krađa pogrešna i kažnjiva.

Kada odrastemo, ako nekome i padne napamet ukrasti nešto, nije neka velika vjerojatnost da bi se netko dosjetio krasti žvakače gume.

Slika nije pronađena Fakultet 'propao', a nisu javili studentima: Apsolventica sve prijavila policiji

No, 18-godišnji Keon Sanderson i njegov 19-godišnji prijatelj Ellis Benecke očito daju prednost svježem dahu ispred svega.

Oni su nedavno priznali krivnju za krađu iznimno velike količine žvakaćih guma – cijelog kamiona punog žvakaća.

Mladići su priznali krivnju za krađu Wrigleyjevog kamiona u servisnoj zoni M5 autoceste u GLouchesteru. Priča počinje 4. svibnja kada je vozač spomenutog kamiona odlučio stati na servisnom području kako bi odspavao.

 

 

Napravili rupu i ukrali žvakaće

U vremenu kada je vozač utonuo u san, dečki su na bočnoj strani kamiona napravili rupu kako bi sav njegov sadržaj prebacili u svoje vozilo. Gloucherska je policija isprva procijenila da se radilo o 120 tisuća funti (preko milijun kuna) vrijednih slatkiša, od tada su ažurirale podatke da je ovaj par ipak ukrao žvakaće gume u vrijednosti 30 tisuća funti, što je oko 262 tisuće kuna. Policiji ih je prijavio prolaznik nakon što ih je uočio.

Slika nije pronađena Student završio u zatvoru na 5 godina zbog poruke

Uhvatio ih pas Takla

Policija je izašla na teren i brzo su krenuli u potjeru, a mladići su odbili zaustaviti vozilo nakon što su im to policijski službenici naredili. „Incident je počeo nešto poslije 3 sata ujutro, 4. svibnja kada je policija primila dojavu da je muškarac u Glouchester Services vadio stvari iz teretnog vozila. Vozilo je počelo putovati prema sjeveru, cestom M5, prije nego što su ga policajci locirali kada se približio jednom križanju, gdje se nije zaustavio nakon opomene policije. Daljni službenici specijalisti su se pridružili potjeri za lopovima i pratili su sumnjivo vozilo koje je počelo napuštati autocestu“, kazali su iz Glouchesterske policije i dodali da su mladići vozili i pogrešnom stranom kolnika nakon skidanja s autoceste.

Čak i nakon što ih je policija zaustavila, mladići su i dalje nastavili bježati od policije pješice, da bi ih finalno uhvatio policijski pas imena Takla. Kako piše LadBible, većina žvakaćih guma je na kraju pronađena.

Izvor: ladbible.com

Još vijesti