Slika nije pronađena

Za sve one studente koji su čekali početak turističke sezone kako bi malo podebljali svoj budžet, pronašli smo nekoliko zanimljivih poslova sa zajedničkim nazivnikom: svi su iznad minimalne studentske satnice.

Pokrenuli peticiju za dizanje limita! Hrvatski studentski zbor pokrenuo peticiju za povećanje studentskog limita: Evo koji iznos traže

OSIJEK

Studentski servis u Osijeku objavio je oglas za studentski posao Alterra grupe. Kako stoji, Alterra grupa traži studente za rad na radnom mjestu čistača ili čistačice za satnicu od 35 kuna. Mjesto rada je Osijek, radno vrijeme je od 13 do 21 sati, a razdoblje rada je po dogovoru s poslodavcem. Prijave se mogu uputiti na e-mail adresu: ured@alterra-grupa.hr ili na broj telefona: 091/388-3317.

MEDULIN

Navigare iz Medulina traži četiri studenta za posao prodajnih predstavnika brodskih izleta. U opisu posla stoji da će studenti informirati potencijalne kupce o ponudi i prodaji brodskih izleta, što uključuje opis izleta, mjesto i vrijeme polaska, sadržaj izleta i slično.

Slika nije pronađena Prešla prvi limit zarade za 50 kuna, Porezna 'pokucala na vrata' roditeljima: Isplati li se žaliti?

Od uvjeta se traži da studenti budu u direktnoj komunikaciji s gostima za ugovaranje izleta, davanje točnih i detaljnih informacija, ljubaznost i pristupačnost te komunikacijske i prodajne vještine. Osim toga, u uvjetima stoji da studenti moraju napredno poznavati barem dva strana jezika, s naglaskom na engleski i njemački, a prednost daju onima koji ih znaju više. Zarada po satu je 35 kuna, početak rada je po dogovoru, a radi se sve do 1. listopada. Poslodavac navodi da studenti moraju odraditi minimalno dva mjeseca rada u navedenom razdoblju. Prijave se zaprimaju na e-mail adresu: medulinboatexcursions@gmail.com

OTOK PAG

Za one studente koji su ipak više željni prirode i adrenalina, MI PET USLUŽNI OBRT, Novalja, otok Pag traži studente koji će raditi kao promotori outdoor turizma, quad safari ture po otoku Pagu za 40 kuna po satu. Najbitniji uvjet koji traže je da studenti imaju položenu vozačku B kategorije, komunikativnost i prilagodba radu u timu.

Osim toga, iako nije uvjet, prednost se daje studentima koji izvrsno poznaju engleski jezik. Početak rada je od 1. srpnja, pa sve do 31. kolovoza, na minimalno 8 sati dnevno, a radno vrijeme se može dogovoriti s poslodavcem. Osim toga, poslodavac osigurava besplatni smještaj. Prijave za ovaj posao primaju se na brojeve telefona: 091/196-3295 ili 098 424 802.

Slika nije pronađena HUT predložio Vladi: 'Prvi limit studentske zarade treba dići s 15 na 30 tisuća kuna'

ŠIBENIK

NKD moda traži jednog studenta ili studenticu za podjelu flyjera prilikom otvorenja nove prodavaonice. Radi se za satnicu od 40 kuna samo dva dana u dvije smjene.

29. lipnja planiran je rad od 9 do 12 sati i onda od 17 do 19 sati, te naredni dan, 30. lipnja, od 8 pa sve do 17 sati. Poslodavac napominje da se prijave primanju na e-mail adresu anadomijan@nkd.eu te da se obavezno u predmetu maila napiše „STUDENTI ŠIBENIK“, a uz to, u tijelu maila studenti ostave svoj kontakt broj.

VODICE

Turistička zajednica grada Vodica traži dvoje studenata za posao informatora u Turističko-informativnom uredu u Vodicama. Studenti bi na poslu pružali informacije, radili u sustavu e-visitor te ostale radne zadatke Centra. Početak rada je od 20. lipnja pa sve do 15. rujna na puno radno vrijeme. Turistička zajednica nudi satnicu od 36 kuna, a prijave na ovaj posao zaprimaju se na e-mail adresu info@vodice.hr ili na broj telefona 022 443 888.

MURTER

Zagrebačka pivovara u potrazi je za jednim studentom unapređivačem prodaje za 40 kuna po satu u Pirovcu, na otoku Murteru. U opisu posla stoji da bi student odrađivao obilaske prodajnih objekata na području Pirovca te slaganje proizvoda na police i vođenje brige o asortimanu proizvoda u objektima. Uz to, planiran početak rada je od 21. lipnja, a radno vrijeme je od 7 pa do 15 sati. Studenti se na ovaj oglas mogu javiti preko e-maila na adresu: ana-zoric@molsoncroors.com

ZAGREB

Za one studente koji ipak žele ostati u gradu, modni brend Kuky Design traži modele za web shop koji bi radili za satnicu od 40 kuna, četiri sata dnevno. Prednost imaju osobe koje su se već bavile modelingom. Za prijavu na ovaj posao, studenti moraju u mailu naznačiti svoju visinu, obujam struka, grudi i bokova te poslati nekoliko svojih fotografija na e-mail adresu: IMKkukec@yahoo.com Cijelo oglas možete pronaći ovdje

Tridesetdva zdrava traži studente asistente u stomatološkoj ordinaciji u Samoboru. Kako stoji u opisu, početak rada je odmah, a trajanje rada je na dulji period. Za ovaj posao se studentima nudi satnica od 40 kuna. U opisu posla stoji da je posao lagan, a od studenata će se tražiti pomoć doktorima prilikom posjete pacijenata, pranje i čišćenje instrumenata, održavanje čistoće prostora nakon odlaska pacijenta i ostali pomoćni poslovi. Ostale detalje, kao i način kako se prijaviti možete pronaći ovdje.

Bugatti Rimac traži dva studenta na poslove Launch Interna i Purchasing Interna u svojim redovima. Od posebnih znanja ili vještina, prednost imaju studenti završne godine preddiplomskog studija ili student diplomskog studija koji studiraju na Business ili u STEM područjima. Osim toga, potreban im je student koji može odraditi puno radno vrijeme, a naknada po satu je 40 kuna, uz pokrivanje troškova prijevoza. Ostale uvjete, kao i detalje prijava za oba posla možete pronaći ovdje.

Još vijesti