Veza na daljinu.

Valentinovo je prošlo, ali bez obzira na to, svi ljubavni parovi trebali bi se voljeti svakog dana, a i svakog dana si pridavati pažnju, iako nije Valentinovo.

No, nekima koji prakticiraju vezu na daljinu odnos često zna ispaštati zbog manjka fizičkog kontakta. Što je logično, a rijetki su oni koji opstanu, uspiju ili se naknadno usele zajedno.

Bizarno ili genijalno?

Ono što je dobro jest da postoji uređaj za ljubljenje namijenjen upravo vezama na daljinu, a osmislili su ga kinezi. Zapravo je ideja dobra, a i definitivno praktična za ljubavne parove koji se ne uspiju vidjeti po nekoliko tjedana i mjeseci, no, moramo priznati da je uređaj ipak malo bizaran.

Ne samo da je naizgled čudan, već si ne možemo ni zamisliti osjećaj ljubljenja uređaja koji bi zapravo trebao predstavljati našu bolju polovicu.

Uređaj za ljubljenje postao predmet sprdnje

Uređaj je osmišljen tako da se na njega prvo stavi mobitel ispod kojeg se nalaze usne za ljubljenje. Što znači da se ti i tvoj dečko možete ljubiti tijekom videopoziva jer je i sam uređaj tako osmišljen.

Videozapis ovog uređaja objavljen je na Redditu, a njegovi korisnici poprilično posprdno komentiraju ovaj kineski izum. Nitko nije oduševljen njihovom inovativnošću i domišljatošću, ali ako ništa drugo, ovaj uređaj je uspio pokrenuti dobru reakciju i lavinu komentara.

Još vijesti