Slika nije pronađena

Jagode su zasigurno među najdražim voćem mnogima, a osim slatkog okusa i privlačne vanjštine, također su svojevrsni pokazatelj da je ljeto "iza ugla".

S početkom sezone jagoda, "crvene" se police u dućanima, polja na kojima rastu, ali i štandovi postavljeni po gradovima u Hrvatskoj, što nudi priliku i studentima da zarade džeparac prije odlaska na more.

Proizvođač jagoda iz Osijeka traži studente koji bi radili na štandovima na čak pet lokacija u Gradu Osijeku.

Kako piše u oglasu za studentski posao, traže se studenti koji će prodavati jagode na otvorenom, a razdoblje rada je 30 do 40 dana, ovisno o vremenskim uvjetima i dozrijevanju ovog voća.

Slika nije pronađena Studentica pokrenula posao, sada zarađuje milijune: daje imena kineskim bebama

Planirani početak rada je odmah i po dogovoru, a radi se od 6 do 8 sati dnevno, a po potrebi i dvokratno. Satnica koji poslodavac nudi je 30 kuna.

Prijaviti se možete još samo do sutra do 20 sati na e-mail adresu: pzfragum@gmail.com, s obaveznom naznakom u predmetu maila za koje prodajno mjesto/mjesta se prijavljujete. Ako vam nije bitna lokacija, u predmetu maila možete upisati: sve lokacije.

Lokacije na kojima se nalaze štandovi su: Višnjevac, ispred ulaza u trgovački centar Emmezeta, Retfala kod Doma zdravlja, ispred ulaza u trgovački centar Super i kod trgovačkog centra Pevex.

Slika nije pronađena Urnebesni oglas za rad u autopraonici: Plaća 5000 kuna, prijava, ručak, ali ne prima – TikTokere i influencere

Poslodavac je prijavljenim i odabranim studentima organizirati razgovor i dogovor u prostorijama Studentskog centra, a termin razgovora studenti dobivaju odmah po poslanoj prijavi. Za sve dodatne upite, poslodavac je ostavio i kontakt broj: 0919010220. 

Još vijesti