Putovanje svijetom kao posao?

Tražiš posao iz snova? Evo prilike! Vjerojatno misliš da ćeš pročitati o kojem se poslu radi i onda se razočarati. Ali obećajemo ti, zaista se radi o poslu iz snova. Naime, jedan milijunaš traži osobnog asistenta koji će s njim putovati po svijetu. Rekli smo ti da zvuči savršeno!

Matthew Lepre je poslovni poduzetnik iz Australije i osnivač tvrtke Ecom Warrior Academy. Ovaj 31-godišnjak sada provodi svoje vrijeme putujući diljem svijeta, a traži osobu koja će ga pratiti na tim putovanjima.

Lepreova tvrtka Ecom Warrior Academy podučava svakodnevne ljude kako pokrenuti svoju profitabilnu internetsku trgovinu. Lepre je tako proputovao više od 30 zemalja u posljednjih pet godina sastajući se s „ključnim klijentima“ i „pomažući im da razviju svoje poslovanje“. A kao rezultat toga što je proširio svoj posao uz pomoć umjetne inteligencije, sada traži pravu osobu koja bi mu pomogla na putovanjima.

„Sada tražim još jednog marljivog zaposlenika da mi pomogne u mom poslu. Tražim pravu osobu koja bi mi mogla pomoći na putovanjima i u administrativnim zadacima“, rekao je za LADbible.

Također, prema Lepreovom oglasu, sretni zaposlenik će moći voziti njegove automobile.

Ovo nije prvi puta da je Lepre objavio ovakav oglas. Godine 2019. objavio je otvoreni poziv za osobnog asistenta s plaćom od 32.600 eura godišnje. Prijavilo se oko 70.000 ljudi, a posao je na kraju dobila bivša studentica mode.

Iste je godine također pozvao osobnog fotografa da putuje s njim kako bi snimio slike za njegov Instagram, nudeći plaću od također 32.600 eura.

Za posao se možete prijaviti putem Leperove web stranice Ecom Warrior Academy.

Izvor: LADbible.com

Još vijesti