Navijači dočekuju nogometaše.

Bez obzira na krajnji rezultat, Zagreb će ponovo dočekati domaće reprezentativce u velikom stilu. Kako je danas novinarima otkrio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, unatoč kratkom roku za organizaciju dočeka, on će se svakako održati.

Prije dočeka, najavio je da će građani grada Zagreba večeras imati prilike gledati utakmicu protiv Argentine na velikom ekranu na Trgu bana Josipa Jelačića. Vjerujemo da najvjernijim navijačima neće biti hladno i da će igrači dati sve od sebe da ponove spektakl tijekom igre, kao prilikom utakmice s Brazilom, koji će ugrijati sve prisutne.

Doček sličan onome prije četiri godine

Kako dalje piše Dnevnik.hr, danas je krenulo uklanjanje adventskih štandova i ukrasa kako bi glavni zagrebački trg mogao primiti što veći broj gostiju. Ostat će samo oni na zapadnom dijelu, koji ne bi trebali smetati okupljenima.

Kako najavljuje Tomašević, doček hrvatske reprezentacije bit će u ponedjeljak popodne, također na glavnom gradskom trgu i bit će sličan onome prije četiri godine.

Sama organizacija dočeka Vatrenih ne ovisi samo o Gradu već i o ministarstvu i brojnim drugim službama „zbog sigurnosnih i logističkih elemenata“, kao i o Hrvatskom nogometnom savezu, a detalji samog dočeka u ponedjeljak ovisit će i o sljedećim utakmicama i o samoj reprezentaciji.

„I prošli put je bilo organizirano u jako kratkom vremenu, a nije ni sada puno vremena, ali što je tu je. Bit će u ponedjeljak popodne bez obzira na to kako Hrvatska prođe danas. Napravit će se sve što se može s policijom za dostupnost hitne pomoći i oko prometa. Ono što je sigurno je da će to biti na Trgu bana Jelačića“, kazao je gradonačelnik.

Zasad još nije bilo govora o izvođačima koji će zabavljati okupljene.

Hoćete li dočekati Vatrene u ponedjeljak?

Ukupno glasova:

Još vijesti