Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku

Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku postao je prava atrakcija na društvenim mrežama!

Jedna od njihovih studentica, koja je trenutno brucošica, snimila je video za svoj TikTok profil u kojem pokazuje unutrašnjost ovog fakulteta.

Kad upišeš faks zbog odličnog uređenja

Na sami video nadodala je i tekst koji govori da je upisala faks „samo zato što dobro izgleda”.

Prije nego osudite ili pomislite da se samo šali, pogledajte kako izgleda ovaj fakultet! Video je izazvao snažan interes i među drugim TikTok korisnicima koje je silno zanimalo o kojem se fakultetu radi.

@martinakatavic #fyp #foryou #foryoupage #studentsbelike #studentskizivot #student #croatia #balkan ♬ original sound - speed

Jedan od njih ju je pitao i koji je točno smjer odabrala, a ona je odgovorila kako je u pitanju građevina. Vjerujemo da će Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku sada imati još i više zainteresiranih studenata, zbog upečatljivog dizajna interijera.

Nismo ga vidjeli izvana, ali vjerujemo da izgleda odlično kao i iznutra. Ako želiš vidjeti više fotografija ovog fakulteta, pogledaj ovdje!

Dosad su goste mogli pozivati više puta mjesečno, a odsad samo dvaput godišnje... Drastično „srezali“ broj noćenja gostiju u domu: SC tvrdi da je to zbog incidenata, studenti pokrenuli peticiju

Studentski dom u Osijeku [VIDEO] Pohvalila novi luksuzni studentski dom u Osijeku: Neki mu ipak pronašli jednu manu

Još vijesti