Galerija +0 Studentski dom u Osijeku

Grad Osijek proljetos je dobio novi studentski dom. Svi su bili očarani njegovim izgledom jer nije samo prekrasan izvana, već je iznimno lijep i funkcionalan iznutra. Studenti koji imaju prilike živjeti u njemu, pravi su sretnici!

15.000 kvadrata funkcionalnosti i luksuza

Podsjetimo, u ožujku ove godine u Osijeku je otvoren najveći i najsuvremeniji studentski dom u Hrvatskoj. Proteže se na preko 15 tisuća četvornih metara, a samim time se iznimno povećao studentski standard u ovom gradu na samom istoku Hrvatske.

Iznimno je velik i prostran, tako da u njemu ima čak 796 mjesta unutar 404 sobe, a ima i 147 parkirnih mjesta za automobile. Upravo jedan video iz ovoj najvećeg i najmodernijeg doma u Hrvatskoj podijelila je na TikToku i jedna studentica koja očito tamo stanuje.

Viralan video studentskog doma na TikToku

U videu je ostalim studentima poručila da ''studentski dom izgleda bolje od tvoje sobe''. S njome su se složili i mnogi u komentarima, a sve je najviše zanimalo gdje se ovaj dom nalazi. Neki su mislili da je to studentski dom u Sloveniji.

@martinakatavic #fyp #foryou #student #studentskizivot ♬ Marina - Devito

No, bez obzira na njegovu ljepotu, dosta njih složilo se oko jednog, a to je da su hodnici ipak djeluju hladno. "Ovaj hodnik kao da je iz nekog horora'", napisala je djevojka. Bez obzira na to, to je samo jedan minijaturni nedostatak ovog doma.

U usporedbi s brojnim drugim studentskim domovima u Hrvatskoj – u njegovom slučaju mane nećemo pronaći.

Slika nije pronađena U ovom sveučilišnom gradu studentima nude 1200 kuna mjesečno: Možete se prijaviti u čak 4 kategorije

Zbog skidanja vas mogu izbaciti iz doma! SC upozorava studente: Izbjegavajte ilegalne, piratske stranice inače biste mogli 'izletjeti' iz doma

Još vijesti