Podrška

Društvo psihologa Istre, poznatiji pod kraticom DPI, organiziraju potpuno besplatna psihološka savjetovanja za sve zainteresirane za koje će razni psiholozi i stručnjaci izdvojiti čak 28 sati. Naime, Društvo psihologa Istre djeluje s ciljem „skrbi o profesionalnim interesima i profesionalnim zadaćama psihologa, razvoja i popularizacije svih grana teorijske i primijenjene psihologije te skrbi o društvenom položaju i promidžbi psihologije kao struke“, kako pišu na svojim službenim web stranicama.

 

 

Samim time, organizacijom ovog besplatnog psihološkog savjetovanja svakako djeluju u skladu s navedenim smjernicama, a radionice, predavanja i savjetovanja održavati će se u svim većim gradovima Istarske županije.

Mogućnost sudjelovanja online

Ovu hvalevrijednu akciju organiziraju u sklopu 17. tjedna psihologije u Istri, a postoji mogućnost da se svi zainteresirani koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati aktivnostima, priključe u online obliku i iskoriste ovu besplatnu inicijativu.

Mentalno zdravlje Istraživanja pokazuju porast broja mentalnih bolesti kod mladih: Više od 10% mladih ima problema s mentalnim zdravljem

Tako su već sada na svojim službenim web stranicama objavili raspored održavanja i provođenja svih aktivnosti, tako da možete sudjelovati u psihološkim savjetovanjima, predavanjima na razne teme poput nasilja, psihološke otpornosti, demenciji, roditeljstvu, pubertetu i slično.

Za neke od navedenih tema će se provoditi i zanimljive radionice u raznim istarskim gradovima poput Pazina, Buzeta, Vodnjana i drugih. Ostatak programa možete vidjeti OVDJE gdje se ujedno prijavljujete na neku od besplatnih aktivnosti u organizaciji Društva psihologa Istre.

Mentalno zdravlje Istraživanja pokazuju porast broja mentalnih bolesti kod mladih: Više od 10% mladih ima problema s mentalnim zdravljem

Zobena kaša Hrana može utjecati na mentalno zdravlje! Ovih 10 namirnica potiče hormon sreće

Još vijesti