Zendaya i Law Roach

Jedan od najtraženijih modnih stilista Hollywooda najavio je svoj odlazak iz svijeta mode.

Law Roach radio je sa zvijezdama s A-liste, ali najviše je surađivao sa Zendayom. Sva ona izdanja s crvenog tepiha, zbog kojih nam je zastajao dah od pogleda na mladu glumicu, bio je zaslužan upravo Law.

Iako tek ima 44 godine, na svom je Instagram profilu najavio odlazak u mirovinu. Zahvalio se svima koji su ga podržavali svih ovih godina tijekom njegove karijere, no ostavio i poruku koja je izazvala sumnju javnosti.

 

 

„Da je ovaj posao samo oko odjeće, radio bih to do kraja života, ali nažalost nije. Politika, laži i lažni narativi konačno su me uhvatili. Vi ste pobijedili… Ja sam odustao“, napisao je Law u opisu fotografije.

Njegovi pratitelji bili su šokirani odlukom, jer kako je napisao jedan obožavatelj „njegove vizije su upravo ono što svijet mode treba“.

No, Twitterom i TikTokom krenuo je kružiti video s Pariškog tjedna mode na kojem je u Zendayinom društvu išao njezin modni stilist. Upravo je Law bio zaslužan za Zendayin look kojim je osvojila obožavatelje, ali i modne kritičare.

Ljudi su optužili Zendayu zbog bahatog ponašanja prema njemu. Naime, dok je ulazila na reviju Louisa Vuittona, sjela je u prvi red. Roach je bio pored nje i ostajao stajati, jer nije znao kamo da sjedne pa mu je Zendaya pokazala da sjedne iza nje.

Komentatori na društvenim mrežama bili su složni oko toga da je Roach očigledno bio slomljen zbog takvog tretmana i da je trebao dobiti mjesto pored Zendaye, kao njezin stilist i pratnja na reviji.

Mnogi su odmah zaključili kako se Zendaya ne odnosi korektno prema njemu, zbog čega su njegovu odluku o izlasku iz svijeta mode odmah povezali s tim događajem na reviji Louis Vuittona. 

Law je odlučio demantirati takve tvrdnje i otkriti u kakvoj je stvarno odnosu sa Zendayom. 

 

 

 „Dakle, vi stvarno mislite da prekidam sa Z… Mi smo zauvijek. Ona je moja mlađa sestra i to je prava ljubav, a ne ljubav lažne industrije“, napisao je stilist uz GIF sestara Sofie i Celie iz filma „The Color Purple“ u kojoj obećaju jedna drugoj da se neće rastati.

Zendaya na Tjednu mode u Parizu Prošetala Parizom u kratkim hlačicama i blazeru: Zendaya u tigar printu od glave do pete

Zendayin modni stilist Law Roach Zendaya bahata prema modnom stilistu Zendayin stilist odlazi iz svijeta mode

Još vijesti