North i Kim

Kim Kardashian i North West pojavile su se „tip-top“ sređene na Daily Front Row Fashion Awards 2023. Riječ je o eventu na kojem se proglašavaju i dodjeljuju nagrade najistaknutijim stilistima, modnim dizajnerima, frizerima i vizažistima.

42-godišnja starleta pojavila se na ovom događanju, u znak podrške svojem najboljem prijatelju Chrisu Appletonu, koji je dobio priznanje za frizera godine. Upravo je Chris osoba koja je zaslužna za to što njezina kosa izgleda uvijek tako sjajno.

 

 

Na ovom je eventu Kim pokazala svoju besprijekornu liniju i izražene trbušnjake u sivom topu i midi suknji na preklop i prorezom do bedara. Na vratu i ruci nosila je masivan srebrni nakit, kojim je upotpunila look. North je pak bila u crnom od glave do pete. Ispod crnog odijela, nalazila se crna majica, na kojoj se isticao srebrni nakit, dok je na nogama nosila Dolce&Gabanna platforme. Dok je slavna mama nosila raspuštenu kosu, kći se odlučila za visoki konjski rep.

Cure su se popele i na pozornicu, a onda je North započela svoj govor.

 

 

„Nema riječi. Chris Appleton je najbolji“, rekla je devetogodišnjakinja i zaradila pljesak publike.

„Uredu. Ovo ste čuli od North West“, rekla je Kim prije nego što je održala govor na pozornici u čast svog prijatelja Chrisa.

North sve češće sa svojom mamom posjećuje događanja i čini se da se pri tome baš zabavlja, iako mnogi zamjeraju Kim što je tako mladu izlaže medijima i javnosti.

North West i Katy Perry Kakva sretnica! North West dobila priliku nastupati s Katy Perry na pozornici

North West i Kim Kardashian north i kim u izlasku north i kim na crvenom tepihu north west u crnom chris appleton prijatelj kim kardashian priznanje za frizera godine

Još vijesti