Ana de Armas

Već dugo vremena žudite za nekom promjenom. Željele biste skratiti kosu, a nikako dovoljno hrabrosti ili ideja za taj odvažni korak.

Sad je idealno vrijeme za nešto novo, jer kako se kaže „nova godina, nova ja“. Skraćivanje kose može biti super odluka i na neki način simbolično odbacivanje starog života.

Mi vam u nastavku donosimo prijedloge frizura koje će biti apsolutni hit u novoj 2023. godini.

1. Bob u stilu devedesetih

Za popularizaciju ovakvog boba, zaslužna je Zendaya. Riječ je o tipu frizure koju karakterizira puno volumena. Čak i ako nemate puno volje ili vremena za stiliziranje kose, s ovakvim načinom šišanja, imat ćete frizuru kao da ste se baš svako jutro potrudile dotjerati.

 

 

2. Shaggy frizura

Razbarušeni bob, u stilu sedamdesetih i s šiškama, nedavno je profurala Jenna Ortega. Kosa koja je ošišana na otprilike duljinu do ramena i koja je baš slojevita, također je vrlo jednostavna za oblikovanje.

 

 

3. Francuski bob

Ova frizura uključuje odvažan kratki rez čija duljina seže do linije usta te ravne šiške koje ne prekrivaju obrve. Glumica Ana de Armas pokazala je sjajnu verziju francuskog boba, doduše, možda s nešto duljom kosom, ali i dalje s šiškama koje francuski bob čine prepoznatljivim.

 

 

4. Bixie

To je frizura koja je spoj pixie frizure i boba. Kombinacija šiški i kratke frizure čini da kosa vizualno izgleda gušće, lepršavo i poletno. Pjevačica Kelly Rowland jedna je od zvijezda koja se ove godine odlučila na tu veliku promjenu.

 

 

5. Frizura Lady Di

Frizura kakvu je nosila pokojna princeza Diana devedesetih, sada ima svoju modernu verziju. Slojevito ošišanu kratku bob frizuru koja seže do jagodičnih kostiju, a koju karakterizira duboki bočni razdjeljak, popularizirala je mlada manekenka Kaia Gerber.

 

 

ideje za kratku frizuru moderne kratke frizure u 2023 trendi frizure u 2023 nova frizura kako se ošišati bob u stilu devedesetih shaggy frizura Francuski bob Bixie frizura lady di

Još vijesti