Trendi boje kose-jesen 2023

Ukoliko planirate promjenu boje kose, a ne znate što biste odabrali, donosimo vam popis najtrendi boja kose ove jeseni.

Raspon paleta i nijansi je širok, tako da vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe, odnosno ono što najbolje odgovara vašem licu, tenu i karakteru.

Bambi plava

Ukoliko je vaša kosa negdje između svijetlosmeđe i tamnoplave, ovo je boja s kojom biste mogle biti oduševljene i koju vam neće biti problem održavati. Riječ je o nijansi mješavine neutralne zlatne, s primjesama smeđe i platinaste nijanse. Možda najbolji primjer bambi-plavuše je Rosie Huntinhton Whiteley.

 

 

Strawberry blonde

Ta je boja miks između crvene i plave i savršena je opcija za sve one koji su neodlučni glede toga sviđaju li im se više plave ili bakrene nijanse. Idealna je kao osvježenje za cure plave ili svjetlo smeđe boje kose, koje žele nešto topliju nijansu obogaćenu bakrenim tonovima.

 

 

Bakreni tonovi

U trendu su jantarne boje kose, odnosno sve one varijacije koje vuku na crvenu. Uostalom, bakreni su tonovi baš onakvi kakve poistovjećujemo s bojama jeseni. Ovakva će boja unijeti dozu živosti u najkišovitije dane. 

 

 

Topla karamela

Topla karamel boja kose jedna je od najtraženijih jesenskih nijansi. Primjese zlatnih i žutosmeđih tonova svrstavaju karamel boju kose u toplu kategoriju.

 

 

Tamna čokolada

Jesen je najbolje vrijeme za eksperimentiranje s dubljim tonovima. Tamna čokolada bit će savršena za prirodne brinete, srednje tamne puti i s tamnim očima. Ovakvu nijansu „fura“ Hailey Bieber. 

 

 

Mahagonij merlot

Mahagonij boja je vrući trend ove jeseni. Pogotovo će ova nijansa predivno stajati svim onim curama koje imaju maslinastu put.

 

 

trendi boje za kosu moderne boje za kosu kako obojati kosu želite promijeniti boju kose kakvu boju za kosu odabrati najtrendi boje za kosu ove jeseni

Još vijesti