Slika nije pronađena

Vodiči za šminkanje uvijek donose inovativne ideje i trikove. Posebno su popularni kratki videoformati u kojima su konkretno prikazani koraci uspješnog šminkanja. Upravo takav je i video koji donosimo u nastavku. 

 

@stxph.h i use these tips everyday!! the smallest detail or technique can make such a big difference omg #fypシ #makeuptips #makeuptipstiktok #makeuphack #tipsforgirls #beautytips #MoveWithTommy ♬ original sound - stephhui

 

1. Blendaj prstima

Kako biste postigli što prirodniji finiš, najbolje je prstima nanijeti u puder. Također, to je najbolji način da dođete do svih dijelova lica i ravnomjerno ga rasporedite. Probajte! 

2. Spužvicu blendera našpricaj fiksatorom

Kako bi vaša baza trajala dulje i kako bi se nanijela što ravnomjernije, spužvicom rasporedite završni sprej po licu, umjesto da ga prskate ravno na kožu. 

3. Korektor stavljaj samo ispod očiju

Ovo je pravi game changer. Sve je stvar toga da se koristi što manje prozvoda za što bolji izgled da se izbjegne nakupljanje viška proizvoda u borice koje su posebno prisutne u okoloočnom prostoru. 

4. Oprezno s gelom za obrve

U principu, nemojte dva puta umočiti četkicu u posudu s voskom za obrve. Ulja s vašeg lica mogu razrijediti proizvod, čineći ga manje ljepljivim i učinkovitim.

5. Ne žuri s blendanjem

Ako pustite svoj korektor da odstoji prije nego što ga izblendate i setirate, osiguravate korištenje što je moguće manje proizvoda, a da pritom imate punu pokrivenost. 

6. Nanošenje u slojevima

Još jedan savjet kako bi vaš izgled trajao dulje: poprskajte završni sprej između svakog novog sloja šminke.

7. Jednostavan način za sprječavanje mrljanja olovke za oči

Koristite tamno sjenilo i puder kako biste spasili područja na kojima bi se olovka za oči mogla razmazati. 

8. Naglasi donju liniju trepavica

To pomaže bolje definirati unutarnji kut oka. Čista magija. 

9. Koristi vrhunsko mjesto za stavljanje highlightera 

Nanošenje highlightera na unutarnji kut očiju i na donju liniju trepavica pomaže posvijetliti i otvoriti područje. 

10. Ključ setiranja je tapkanje

Na kraju procesa blender se vraća. Natopite ga sprejom za učvršćivanje i tapkajte njime po koži kako biste proizvod otopili u koži. 

 

tiktok makeup trikovi savjeti

Još vijesti