Ljetni outfit

Neki ne vole nositi kratke hlače! Ne vole nositi ništa što uključuje gole noge i ne žele ih pokazivati. To je skroz u redu! Ukoliko kratke hlače nisu nešto što voliš nositi, evo alternativa.

Kada dođe ljeto i vruće vrijeme, većina će se prebaciti u sve osim dugih hlača. Kratke hlačice, haljine, suknjice…želimo osloboditi noge da nam bude što manje vruće. A što ako si ti netko tko ne voli pokazivati noge i kome nije ugodno u takvoj kratkoj odjeći? Što nositi ljeti? Možeš nositi i hlače koje inače nosiš, ali u ovim alternativama će ti biti manje vruće. Iako su ove hlače duge, ipak su prozračnije i neće te toliko grijati koliko bi to radile obične traperice. I nisu hlače jedino što možeš nositi! Duga suknja i haljina također mogu biti dobra opcija. Pogotovo traper suknja koja je ove godine između ostalog i veliki hit. Evo kojih 7 stvari možeš nositi ljeti, sakriti noge i što se manje skuhati.

1.Padobran hlače

 

 

Padobran hlače su tanke i široke! Idealne za ljeto. U njima ti neće biti tako vruće, a možeš ih po dućanima pronaći u različitim bojama. Neke su obične, jednostavne i bez detalja, a neke su u kargo stilu i imaju po sebi i nešto više džepova.

2.Duga haljina

 

 

Duga haljina koja će biti mrvicu šira i neće imati nikakav prorez će ti dobro sakriti noge, a neće ti biti toliko vruće kao u hlačama. Ako ćeš tražit usku haljinu, vjerojatnije je da će one imati prorez kako bi olakšale hodanje, ali sa širim modelima to neće biti slučaj i nitko ti neće vidjeti noge.

Ljetna moda Kombinacije boja na odjeći zbog kojih ćeš izgledati luksuzno: Outfiti s ovih 8 parova boja djeluju skupo

3.Duga traper suknja

 

 

Ukoliko je haljina previše girly za tebe, druga je opcija traper suknja. One su casual i mogu biti zamjena za traperice ljeti. Ipak, imaj na umu da ovakve suknje većinom dolaze s prorezom pa će ti se noge ipak malo vidjeti, no i dalje ni približno kao u kratkim hlačama.

4.Hlače u bijeloj boji

 

 

Kada nosiš duge hlače, pomoći će ako biraš one u bijeloj boji. O kojem se god modelu i materijalu radilo, u bijeloj ćeš boji manje privlačiti sunce i bit će ti manje vruće.

5.Traperice koje su što više rastrgane

 

 

Traperice koje su rastrgane i koje imaju više „rupa“ po sebi su modeli u kojima će ti biti manje vruće. Ako je to tvoj đir! Što su više rastrgane, to će ti biti manje vruće u njima.

Stradivarius ljetna haljina Ljetne haljine iz Stradivariusa: 15 haljina idealnih za nositi svaki dan

6.Lagane, ljetne, lanene hlače

 

 

Lanene hlače u bilo kojoj boji su savršeni ljetni komad. Ove su godine veliki hit! Možeš ih pronaći u bijeloj, crnoj ili doslovno bilo kojoj drugoj boji. Lagane su i neće te uopće toliko grijati iako su dugih nogavica.

7.Široke poslovne hlače

 

 

Kroz godinu su se i više nego ikada nosili različiti modeli „poslovnih hlača“. One hlače koje izgledaju malo kao poslovne, ali imaju široke nogavice su bile glavni hit u proljeće, a hit su i sada. S obzirom da su široke i mogu se pronaći od laganih materijala, mogu biti još jedna opcija za ljeto ako ne želiš pokazati noge.

ljetna moda što nositi ljeti ne želiš pokazati noge da ti nisu gole noge da sakriješ noge duge hlače u kojima ti neće biti vruće kakve hlače nositi ljeti pokriti noge

Još vijesti