Galerija Svečana haljina Svečana odjeća iz Bershke Svečana odjeća iz Bershke +17 Svečana odjeća iz Bershke

Haljine, majice, hlače… imamo od svačega pomalo! Pripreme za doček Nove godine trebaju lagano početi. Nemoj sve ostaviti za zadnji tren i onda paničariti kad bude 5 do 12. Sada ćemo ti pomoći riješiti barem outfit.

Gdje ćeš ići za doček Nove, s kim ćeš ići, što ćeš obući… ima toliko toga za riješiti i dogovoriti za doček Nove godine. Iako je tek polovica mjeseca, nemoj sve odgađati za zadnji tren jer bi onda mogla ostati u škripcu i s premalo izbora. Barem što se odjeće tiče. Outfit je nešto što možeš riješiti unaprijed i skinuti si ga s dnevnog reda. Bitno je jedino da znaš gdje ćeš biti za Novu i po tome biraj i što ćeš nositi.

Božićna haljina Boje koje bi trebali nositi pri ulasku u novu godinu: 8 boja koja donose sreću ako se nose za doček

Obično će novogodišnje odjevne kombinacije uključivati šljokice, zlatne detalje, crvenu boju, svečane komade. Potražili smo kakve se opcije nude po dućanima, a koje bi mogle biti kao stvorene za doček.

 

 

Od haljina, preko hlača, košulja, sakoa, majici – možeš nositi doslovno bilo što! Najbolje ono u čemu se ti osjećaš najugodnije – i imaj na umu, za novogodišnji doček teško da možeš biti previše sređena. Slobodno si daj oduška jer ipak je ovo najluđa noć u godini. Što nositi? Ako i tebe muči to pitanje, možda ti sada malo pomognemo. Donosimo ti najrazličitije opcije dostupne u dućanima koje te mogu inspirirati i za tvoj outfit, a svih 20 možeš pogledati u galeriji iznad.

Crvene blagdanske manikure: 15 ideja za božićne i novogodišnje nokte u crvenim nijansama Crvene božićne manikure Krom nokti Rudolf +12 Sa zlatnim detaljima

Nova godina svečana odjeća za doček nove godine što nositi za doček nove godine ideje za doček iz dućana ponuda u dućanima

Još vijesti