Zavjesa-šiške

Možda su vam oduvijek govorili kako imate najslađe obraze na svijetu za koje su vas svi poželjeli uštipnuti i tepati vam kako ste slatki.

Šteta je ako ono što drugi obožavaju, vi ne volite na sebi. No, ako želite učiniti nešto po pitanju toga da vam obrazi izgledaju manji, a lice vizualno uže i tanje – možete pokušati s promjenom frizure.

Evo koji su to načini šišanja za sve one cure koje imaju široke obraze, a to bi željele promijeniti.

1. Zavjesa-šiške

Ove šiške u trendu su već nekoliko sezona. Šiškama možete promijeniti sveukupan izgled, a zavjesa šiške mogu bez obzira na duljinu kose, oblik lica ili teksturu, vizualno napraviti lice užim.

 

 

2. Razdjeljak na sredini i šišanje u slojevima

Za sve cure sa okruglim licem i obrazima, ravna kosa s razdjeljkom na sredini bit će idealno rješenje, s kojim će sakriti zaobljenost. Ako imate dugu kosu i ako se bojite da bi tako izgledala beživotno, zatražite kod frizera da vas ošiša slojevito. Lice vam ovime neće biti prošireno, a frizura će izgledati živopisno i lepršavo.

 

 

3. Lob frizura s razdjeljkom sa strane

Ako imate okruglo lice, dugi lob s razdjeljkom sa strane stvorit će iluziju oštrijih jagodica i vitkijeg lica. Takva frizura bit će jednako dobra, bilo da volite ravnu kosu, bilo da imate prirodne kovrče ili ih radite uz pomoć figara, viklera ili na četku.

 

 

4. Pixie frizura

Isprobajte pixie s dugim asimetričnim šiškama. Ova će frizura vizualno skratiti širinu vašeg lica. Chic i vrlo jednostavna frizura za održavanje, koje će prepoloviti vrijeme stiliziranja. Posebice ako imate tanku kosu, pixie frizura može biti izrazito laskava.

 

 

 

frizure za okruglo lice bucmasti obrazi šišanje za široko lice

Još vijesti