Bijeli outfit

Dobro je izdvojiti se i izgledati drugačije, ali ne bi trebala pretjerati u tome. Kada biraš što nositi 'za svaki dan', ove se stvari nikada ne bi trebale pronaći u tim odjevnim kombinacijama. Ovo je malo previše za njih.

Postoji razlika između oblačenje za svaki dan i oblačenja za izlaske ili neka posebna događanja. Neke modne fejlove ne bi trebala napraviti niti u jednom od ova dva slučaja, ali neće toliko odskakati kada ih napraviš za van, koliko će odskakati kada ih napraviš u svom svakodnevnom izgledu. Tada jednostavno izgledaju previše. Možeš se izdvojiti izgledom i bez da radiš neku od ovih greški i da izgledaš kao kaos, jer ove greške će dovesti do toga da te drugi gledaju malo čudno. I to ne na dobar način.

1.Previše nakita
Jedna stvar s kojom znamo pretjerati je nakit. Stavimo malo tu, malo tamo i odjednom imamo na sebi sve i svašta. Postoji jedno modno pravilo kojeg se puno cura drži kako bi se zaustavilo i kako ne bi pretjerale s nakitom. To je da prije izlaska iz kuće, kada se spremiš, staneš pred ogledalo i makneš sa sebe jedan modni dodatak. I onda si spremna za polazak. Nekad je dovoljno da imaš jedan komad nakita!

 

 

2.Previše životinjskog printa
Iako se nosi, to ne znači da trebaš s njim pretjerati. Kada nosiš životinjski print, neka to bude samo jedan komad, a ostali neka budu neutralniji da malo umanje njegovu pojavu. I dalje je tu, i dalje izgledaš dobro, ali ne kao da si gospođa od 60 godina.

Jesenski modni trendovi Jesenski trendovi koje će ove godine nositi sve zaljubljenice u modu: Ovih 10 komada će dominirati

3.Pretjerivanje sa šminkom
Najbolje je da se odlučiš želiš li da ti fokus outfita bude odjeća ili šminka. Ako je odjeća i nosiš nešto što hvata poglede i izdvaja se, onda nemoj da ti i šminka bude napadna. S druge strane, ako nosiš jednostavne komade odjeće, onda stavi šminku koja će biti izraženija. Nikako oboje. To čuvaj za posebne prilike, a za svaki dan se drži pravila da samo jedno naglasiš. Čak ni cure poput TikTokerice Mirte koje obožavaju šminku i po tome su poznate, ne nose za svaki dan lice puno šminke.

 

 

4.Sve si trendove stavila u jedan outfit
Nekada se nosi više različitih trendova koji baš i ne idu zajedno. Samo zato što je to sve sada IN, ne znači da se treba nositi zajedno. To može izgledati kaotično. Komade koji su u trendu spajaj s nekim starijima iz ormara. Ne moraš sve novo nositi odjednom, doći će na red.

5.Odjeća koja ti veličinom ne odgovara
Nema veće modne greške nego da nosiš hlače koje su ti pretijesne ili majicu koja se razvukla i sada visi. Možeš se spremiti koliko god dobro, ali taj će jedan detalj sve uništiti. Ako ti ne odgovara veličinom, to ne nosi.

 

 

6.Previše otvorene majice i prekratke suknje
Ne trebaš se zakopčati do grla, ali niti ti ne trebaju obline ispadati iz odjeće. To jednostavno izgleda neukusno. Dečki će te primijetiti i na druge načine, ovo nije jedan koji je dobar. Sexy odjeću čuvaj za izlaske i dejtove, a ne za dnevne outfite.

7.Donje rublje koje se vidi ispod odjeće
Bilo da se radi o tome da je boje koja dolazi do izražaja ispod bijele majice ili bijelih hlača ili se ocrtava ispod odjeće jer ti je premalo ili preveliko. Nikako se ne bi smjelo događati! Nemoj misliti da se neće vidjeti. Uništit će cijeli izgled koji si tako pažljivo slagala.

Traperice Pravila nošenja traperica: Slijedi ovih 7 i sigurno ćeš uvijek izgledati super u njima

Moda Izgled za svaki dan što nositi greške svakodnevni outfiti izgledati loše

Još vijesti