Stavljanje korektora

Prištiće se vole pojaviti baš onda kada ih najmanje trebaš, onda kada imaš negdje za ići gdje želiš izgledati što bolje. Sljedeći put kada ti dođe ovaj mali neželjeni prijatelj, sredi ga na ovaj način!

Prištići, akne, crvenilo…svatko ima netko na licu što ga smeta i što mu ruši samopouzdanje. Uvijek tražimo načine kako što bolje prekriti takve sitne nepravilnosti na licu. Uvijek možeš staviti tonu pudera s velikim prekrivanjem, ali to neće izgledati tako dobro i vidjet će se da imaš hrpu proizvoda na licu. Postoji jedna metoda prekrivanja prištića, akni i ostalih nepravilnosti koja se zove "sendvič od korektora", a koja će to prekriti što je bolje moguće, da se čini kao da nemaš prištić uopće, ali i da šminka ne izgleda loše na licu.

Kendall Jenner i Kylie Jenner Rumenilo nanesi metodom abecede: Naglasit ćeš svoje najljepše crte lica

Dodatan je plus što će ova metoda pomoći i da ti prištić dulje bude prekriven nego da si samo stavila puder i korektor. O čemu se radi i zašto se ovo zove sendvič?

 

 

Bitno je koristiti prave proizvode, proizvode koji su prave teksture jer nije svejedno koristila tekući korektor ili onaj kremasti.
Prvi korak: Pomiješaj kremasti korektor i kremasti "color correcting" korektor u zelenoj nijansi. Pošto su prištići uglavnom crveni i koža oko njih je crvena, zelena će boja pomoći da se to crvenilo malo ubije. Preporuča se da ove proizvode natapkaš kistom na kritična mjesta na licu.
Drugi korak: Stavi mat puder preko toga. Savjet je da kada stavljaš puder ne povlačiš po licu nego utapkavaš. Nemoj odjednom staviti puno pudera nego dodaj malo po malo tako da imaš što tanji sloj.
Treći korak: Da bi završila svoj sendvič, za kraj, na ona područja gdje nisi zadovoljna s prekrivanjem dodaš još malo korektora – opet onog kremastog.

Korektor Drogerijski korektori s kojima ne možeš pogriješiti - par izbora koji se kupuju iznova i iznova

Ako želiš dodatno učvrstiti svu tu šminku da se kroz dan ne pomakne ili sklizne, našpricaj "powder puff" sa sprejom za setiranje i prođi po licu s tankim slojem pudera u prahu.

sendvič od korektora metoda šminkanja metoda prekrivanja prištića kako prekriti prištiće kako prekriti akne neće se uopće vidjeti metoda u šminkanju

Još vijesti