Maybelline Sky High maskara

Uzbudljive vijesti stižu ravno s drogerijskih polica – Maybelline Sky High maskara došla je u Hrvatsku u još tri boje. No, isplati li ih se kupiti ili je možda ipak bolje preskočiti ovaj trend?

Maskare Maskare do 12 eura: Lista 10 jeftinih maskara koje imaju hrpu pozitivnih recenzija

Srećom, TikTok i Instagram su prepuni recenzija baš ovih maskara, a mi smo si dale truda i sakupile smo dovoljno informacija o svakoj. Maskare dolaze u 3 nove boje: tamno crvena, roza i plava.

Prisjetimo se za početak kakvo je stanje bilo s dolaskom klasične crne varijantne ove maskare. Toliki se hype digao oko ove maskare da ju je prvih par tjedana bilo nemoguće uloviti u dućanu. Nadalje, iako su mnoge strane influencerice u suradnji s Maybellineom ovu maskaru proglasile revolucionarnom, druge se djevojke baš i nisu složile s time.


Četkica je iznimno fleksibilna s malim silikonskim izbočenjima, koja bi trebala pravilno razdvojiti trepavice. Sam oblik aplikatora obećavao je jednostavno nanošenje proizvoda, uključujući i donje trepavice. Ipak, kod mnogih djevojaka nanošenje je rezultiralo slijepljenim trepavicama, a tekstura same maskare pokazala se vrlo vodenasta. Iako su trepavice izgledale vizualno duže, nedostajao je taj WOW efekt koji se očekivao.

Sada prelazimo na nove šarene varijacije. Volumen više nije ključan kao kod crne maskare – sada je naglasak na pigmentaciji.

1. Tamno crvena nijansa maskare
Tamno crvena nijansa pruža suptilan bordo efekt na svjetlijim trepavicama, dok na tamnijim trepavicama taj efekt nije istaknut.

@domenicadragoje Novi @Maybelline New York proizvodi u @BIPA Hrvatska .😊 #fyp #foryou #foryoupage #balkantiktok #croatiantiktok #zagreb #croatiangirl #preporuke #bipahrvatska ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice


2. Roza nijansa maskare
Roza nijansa pruža intenzivniju pigmentaciju na svjetlijim trepavicama, čineći ih izraženijima. Važno je napomenuti da, iako daje impresivan izgled na svjetlim trepavicama, roza može pružiti manje značajnu transformaciju na tamnoj podlozi gdje boja možda neće biti jednako izražena.

3. Plava nijansa maskare
Plava nijansa izdvaja se kao najbolja opcija, pružajući zanimljiv finiš kako na svjetlijim, tako i na tamnijim trepavicama. Stvara intrigantan kontrast na svjetlijim trepavicama, dok istovremeno pruža dramatičan efekt na tamnijima.

Zaključno, ove maskare su izuzetno dobre i vrijedi ih kupiti, ali možda nisu za svakoga. S obzirom na njihovu manju učinkovitost na tamnoj podlozi, preporučujemo korištenje bijelih baza za trepavice. Na taj način ne samo da ćeš postići željenu boju, već ćeš i dodatno pojačati volumen.

Kirsten Addison - 2 Cure su otkrile novi način kako do dugih i uvinutih trepavica – evo što stavljaju prije maskare

 

 

Maybelline Sky High maskara maskara u boji

Još vijesti