Pool water nails

Tražite li inspiraciju za novu manikuru koja bi imala onaj pravi „summer vibe“?

Ljeto je u punom jeku pa sve što želimo je opuštati se uz neki bazen ili na nekoj plaži. Stoga vam donosimo prijedlog za manikuru koja će biti savršena za dane provedene dok se izležavate na suncu i umačete nožne prste u bazen ili more.

Predstavljamo vam „pool water nails“ koji izgledaju poput boje kristalno čistog mora ili boje vode u bazenu. Ako napravite ovu manikuru, malo stvari će u vruće ljetno popodne izgledati tako osvježavajuće kao vaši modro plavi nokti.

Pa kako napraviti „pool water nails“ koji su već osvojili cure na društvenim mrežama?

 

 

Majstorice manikure na TikToku i Instagramu otkrile su kako je najbolje nanijeti prvo bazu s plavim odsjajem. Nakon toga slijedi nanošenje bijelog laka, a zatim ćete kapati kapljice plavog laka na vrhu. Sve pustite da se lijepo osuši pod LED lampom pa ponovite postupak.

Ova manikura djeluje kao poprilično jednostavna za izvođenje, posebice za one cure koje odlično barataju ovim umijećem. No, ako smatrate da ipak ne biste uspjele ovo izvesti u „kućnoj radinosti“, pokažite u svom omiljenom salonu kakvu biste manikuru željele. 

 

pool water nails plavi nokti ideje za manikuru kakvu manikuru napraviti manikura za ljeto ljetna manikura summer vibe manikura

Još vijesti