Galerija Hailey Bieber +0 Hailey Bieber u Japanu s neonskom manikurom

Dok smo svi spremni za jesen i biramo boje tipične za ovo godišnje doba, Hailey Bieber je za svoje nokte odabrala nijanse koje su baš proljetno/ljetne.

Znamo da su trenutačni trend u svijetu manikura tzv. „mliječne nijanse“ i neutralne palete boja koje odražavaju estetiku tihog luksuza. Hailey se odmaknula od toga i odabrala upečatljivu neonsku žuto-zelenu kombinaciju.

Svojim se noktima ova mlada zvijezda pohvalila i u nedavnoj TikTok objavi.

 

@haileybieber @rhode skin ♬ Oh my god what is that - Funny memes

 

No s ovom je manikurom Hailey je debitirala na putovanju u Japan, gdje je prisustvovala otvaranju nove trgovine Tiffany & Co. Bila je odjevena u elegantnu crnu haljinu, a narukvice, prstenje i proljetno/ljetna manikura savršeno su zaokružile cijeli modni outfit.

Neonske nijanse krasile su njezine nokte u ožujku, a možete ih vidjeti OVDJE. Dakle, nije ovo prvi puta da je Hailey eskperimentirala sa takvim noktima, ali ovakvu kombinaciju boja nismo očekivali u jesenskim danima. Ova cura nas definitivno uvijek može ugodno iznenaditi.

 

hailey bieber mliječna manikura udarila kontru jesenska manikura proljetne nijanse proljetna manikura neonska manikura neonske nijanse žuto-zelena kombinacija

Još vijesti