Barbiecore

Samo zato što je nešto sada u trendu, ne znači da ti to hitno treba. Ipak, često tako mislimo i onda shvatimo da imamo u ormaru previše stvari i da većinu toga zapravo uopće niti ne nosimo.

U shoppingu nekada kao da poludimo kada vidimo sniženja i samo krenemo kupovati stvari koje su jako snižene, bez da prije o tome dobro razmislimo. Zapravo nam nekada nije niti potrebno da bude sniženo, ali ako nam je slatko, kupimo, bez razmišljanja. Nisi jedina koja to radi! Postoje neke stvari koje su trenutno hit, a koje su stvarno nepotrebne i od kojih sigurno nećeš imati koristi – iako vjerojatno razmišljaš da bi ih mogla kupiti. Kao i neke koje su preskupe i nema smisla platiti ih toliko.

1.Adidas Yeezy natikače
Ove su natikače postale takav hit i hrpa ih influencerica nosi, ali realno, trebaš li jedne natikače stvarno toliko platiti? Svi su ludi za njima, ali brendovi su napravili kopije koje koštaju puno manje. Ipak su to samo natikače, ne vrijede toliko puno.

 

 

2.Remeni s velikim kopčama
Svaki remen koji ima veliki detalj na kopči nije komad koji ćeš moći nositi baš uz bilo što i zbog toga ćeš vjerojatno požaliti što si ga kupila. Jako će se isticati ispod majice, a i nekada će izgledati too much.

Jesenski outfiti Što obući za spoj kada vani zahladi? 7 odjevnih kombinacija koje će izgledati i bolje od ljetne haljinice

3.Tenisice u jarkim bojama
Ostajemo na temi obuće. Sve tenisice i cipele koje su u neonskim ili jarkim bojama su riskantna kupovina. Pogotovo ako ti trebaju nove tenisice za kišu i nemaš niti jedne druge. Da, izgledaju lijepo, ali u koliko ćeš ih kombinacija stvarno moći nositi? Obuća u jarkim bojama može se na prvu činiti fora, ali kada ih kreneš nositi, požalit ćeš što nisi uzela bijele.

 

 

4.Traperice koje jedva zakopčaš, ali koje će ti biti taman kada izmršaviš
Koliko si traperica ovako kupila? I koliko si ih stvarno i nosila kasnije? Iako nam ovo djeluje kao dobra motivacija, zapravo je jako loša odluka. Pogotovo ako kupuješ nešto što ti sada treba. Bolje kupi u svojoj veličini, one koje će ti biti udobne pa ako smršaviš toliko da su ti prevelike, već ćeš to nekako riješiti.

5.Mikro mini torbice
Jako male torbice su danas veliki hit, ali razmisli na trenutak, kada ćeš ju stvarno i nositi? U nju ti neće stati ništa, čak niti mobitel. Može ti poslužiti za fotkanje i izgledat će fora kada ćeš ju nositi, ali funkcionalnost – 0. Samo će ti stajati za ukras.

 

 

6.Odjeća s perjem
SKUPA odjeća s perjem je još jedna sitnica koju bolje da preskočiš. Nema veze koliko košta majica ili sako koji imaju ovaj fora dodatak, ono će se rascufati, ispasti i uništiti – i više neće izgledati tako dobro.

 

 

7.Ljetnu odjeću na početku jeseni
Da, sada su ljetni komadi na rasprodajama i okej je kupiti ako ti je nešto baš zapelo za oko, ali kupiti sada hrpu stvari za ljeto nema smisla. Možda ti se to uopće neće nositi sljedeće ljeto, vjerojatno dio toga više neće niti biti u modi i nećeš htjeti nositi…i uzalud si bacila novac.

Outfit Jesenski trendovi koji su idealni za niske cure – 7 komada obuće i odjeće koji laskaju tvojoj visini

Moda shopping Kupnje kupovine požaliti loša ideja ne kupiti

Još vijesti