Frizura s kopčom

Kiša nije najbolji prijatelj frizura. Složimo frizuru, izađemo na kišu i kosa nam se spljošti u roku keks. Za pola sata, frizura već izgleda neprepoznatljivo. S ovim se frizurama to neće dogoditi.

Kada su kišni dan, nije dobra ideja krenuti kovrčati kosu jer bi se do tvog odredišta već mogla izravnati. Zapravo, prilično je sigurno da će se izravnat i sav ti trud pada u vodu. Naravno, sve ovisi o tome kakav tip kose imaš, ali neke frizure nisu idealne za dane kada kiša non stop pada. Kao posljednjih dana. Kakvu frizuru napraviti za ovakvo vrijeme, a da ga preživi i da izgleda jednako dobro onda kada ju doma složiš i kada za pola sata ili sat dođeš do svog odredišta? Donosimo ti ideje za 7 frizura koje su jednostavne, a koje su idealne za ovakve dane jer im kiša i vlaga neće napraviti nikakvu štetu.

1.Zalizana kosa s gelom u stilu „wet“ frizure

 

 

S ovom ćeš frizurom ostati u temi. Vani je kiša i sve je mokro pa onda može i tvoja kosa tako izgledati. Samo uzmi pjenu za kosu i/ili gel i obilno nanesi na kosu i zagladi ju prema natrag. Iako za ovu frizuru ide više proizvoda za stiliziranje nego inače, izgleda dobro.

2.Niska punđa

 

 

Obična niska punđa je idealna frizura jer ju nije teško popraviti ako se kroz dan uništi ili više ne izgleda tako dobro. Čak ti neće trebati ni ogledalo da bi ju napravila.

Nasmijana djevojka Kako da ti kosa izgleda fensi kao da ideš kod najskupljih frizera: 6 savjeta celebrity frizera za brigu o kosi

3.Nekoliko malih pletenica uz raspuštenu kosu

 

 

Umjesto da pokušavaš izravnati kosu ili ju nakovrčati, ukrasi ju s 5-6 malih pletenica koje ćeš random staviti na različita mjesta.

4.Rajf ili traka

 

 

Najjednostavnije opcije su nekada one idealne. Tako je i u ovom slučaju. Čemu komplicirati stvari? Vani pada kiša, sve je tmurno i puno frizura koje složiš neće izdržati ovo vrijeme. Samo osiguraj da ti je kosa čista i onda u nju stavi rajf ili običnu traku. Malo se poigraj ispred ogledala da to namjestiš najbolje moguće i gotova frizura kojoj kiša ništa ne može.

5.Par špangica u kosi

 

 

Nije bitno imaš li ravnu ili kovrčavu kosu za ovu jednostavnu frizuru. Samo ti treba par fora špangica jer su one glavne zvijezde. Možeš napraviti razdjeljak na jednu stranu i onda 2-3 špangice posložiti jednu iznad druge na jednu stranu.

Svečane frizure Inspiracija za svečane frizure: 12 frizura koje možeš nositi na maturalnu večer

6.Šilterica na glavu

 

 

Usput će te zaštititi i od kiše ako slabije pada! Iako ovo tehnički nije frizura, može se doživjeti kao frizura. Puno cura fura šilterice u proljeće kao dio outfita.

7.Velika kopča za kosu

 

 

Ogromna kopča za kosu, po mogućnosti ako je u nekoj fora boji, može izgledati itekako dobro. Velike su se kopče još prije nekog vremena vratile u modu, a mogu biti korisne. Lako je s njima napraviti punđu, izgledaju dobro i ima ih posvuda! Možeš uhvatiti svu kosu ili naprijed ostaviti nekoliko pramenova da vise i uokviruju lice.

Frizura Kosa kiša Kišno vrijeme frizure za kišu za vlagu preživjeti kišu izgledati dobro na kiši

Još vijesti