Galerija Zimski outfit Jakna iz Pull and Beara Jakna iz Pull and Beara +12 Jakna iz Pull and Beara

Kada dođe hladnije vrijeme, kaput ili jakna postanu fokus outfita. Barem za onaj dio vremena koji provodiš vani. Izaći bez tople jakne ne dolazi u obzir. Zato je bitno da nosiš jaknu koja ti se stvarno sviđa.

Prvi i osnovni kriterij koji treba zadovoljiti zimska jakna je da ti je dovoljno topla. Nismo svi jednako zimogrozni i nekome će zato trebati što toplija jakna, a drugima će biti okej i s nekom koja nije toliko topla. Iako se kaputi čine kao laganiji od jakne i da će ti u njemu biti hladnije, to ne mora biti slučaj.

Svečana haljina Najpoželjnija haljina trenutno: Cure su se zaljubile u blagdansku haljinu koja se može kupiti i kod nas

Kaputi koji u sastavu imaju veliki postotak vune su jako topli! Oni od poliestera – ne baš. To je prva stvar. Druga je stvar da tvoj kaput ili jakna budu u skladu s ostatkom tvog stila i da ti se sviđaju. Može se pronaći jakna koja je i topla i lijepa.

 

 

Nemoguće je da ti se baš niti jedan ne sviđa. Pogotovo danas kada postoji stvarno jako puno opcija. Pogledali smo aktualnu ponudu jakni i kaputa u dućanima i izdvojili smo ti 15 modela koji su savršeni! Osim što izgledaju lijepo, radi se o modelima koji su i klasici (neki više, neki manje) pa ćeš ih samim time moći nositi i godinu za godinom. Ovo nije odjevni komad koji se jako brzo istroši i koji treba mijenjati svake sezone zato biraj pametno! Baci oko u galeriju iznad na kapute i jakne koji su nama zapeli za oko.

Jesenske majice, veste i puloveri do 20 eura: Pronašli smo čak 20 super opcija po dućanima Odjevne kombinacije Jesenska majica iz Bershke Jesenska majica iz Bershke +17 Jesenska majica iz Bershke

zimske jakne zimski kaputi Moda zimska moda u trendu što se nudi u dućanima kakve se jakne nose ponuda jakni kakvu jaknu nositi

Još vijesti