Galerija Outfit Vertikalne prugice Traperice visokog struka +9 Tamne nijanse odjeće

Uvijek se brinemo da ćemo u nekom komadu izgledati predebelo i preširoko. Najčešće je to samo problem koji mi vidimo, a drugi nikada ne bi to ni pomislili. Možda ćeš se uz ove trikove osjećati samopouzdanije!

Možeš izgledati divno, ali ako ti sama sebi ne izgledaš dobro, onda sve pada u vodu. Osjećati se ugodno u vlastitoj koži nije nešto što je lako postići i mnogi na tome rade godinama. Jedna stvar koja nam može pomoći da si izgledamo bolje – a onda i da se osjećamo bolje, je odjeća i moda. Pravi komadi mogu pomoći da ti samopouzdanje skoči kada se pogledaš u ogledalo. Puno je cura zabrinuto oko viška kilograma i misle da izgledaju deblje nego što jesu i to im onda ruši samopouzdanje.

Naušnice Kako uz pomoć naušnica definirati crte lica ili ga vizualno stanjiti? Donosimo ti detaljan vodič za biranje naušnica

Iako u većini slučajeva to nije istina. No, da bi se osjećala bolje i izgledala mršavije, možeš se poslužiti s ovih 12 modnih trikova. Oni će te vizualno učiniti mršavijom, a napraviti ih može svatko s komadima koje već posjeduje u ormaru. O kojim se sve trikovima radi, pogledaj u galeriji iznad.

Moda Modni savjeti koje moraju znati sve niske cure: Ovih 9 će ti pomoći da te odjeća dodatno ne smanji

odjeća modni trikovi izgledati mršavije izgledati tanje vizualno stanjiti kakvu odjeću birati da izgledaš mršavije

Još vijesti