Galerija Idealna nijansa ružičaste NYX Barbie Smooth Whip Matte BORJOUIS Rouge Velvet +5 MAYBELLINE Superstay Vinyl Ink

Dok Barbie film ruši rekorde gledanosti u kinima, možemo reći kako je i barbiecore „ružičasto“ ludilo osvojilo svijet. Gdje god da se okrenete, pronaći ćete nešto u znaku pink boje.

Barbie pink lipstick trenutno broji preko 70 milijuna pregleda na TikToku i čini se kako cure pokušavaju otkriti svoju idealnu nijansu ružičaste.

Pogledajmo u nastavku kako se snaći među hrpom nijansi koje se nude na tržištu i pronaći onu savršenu.

 

 

1. Ako imate svijetli ten

Ako ste svijetle ili vrlo svijetle puti, velike su šanse da imate hladan podton kože (provjerite na zapešću imate li plave vene). Izaberite hladnu baby pink nijansu, koja samo naglašava prirodnu boju vaših usana. U slučaju da imate topli podton kože (zelene vene na zapešću), držite se toplih nijansi ružičaste, koje u sebi imaju tonove breskve, kako ne biste izgledali iscrpljeno.

2. Ako imate srednje tamni ten

Većina ljudi sa srednje tamnim tenom imaju i topli podton kože. Nemojte se bojati eksperimentirati s tamno ružičastom nijansom ili za večernje prigode odaberite metalik ružičastu boju ruža.

3. Ako imate tamni ten

Razmislite o nijansama poput boje fuksije ili pinky ruž koji pomalo vuče prema bojama šljive, za totalni „wow“ efekt. No, ne morate se bojati niti svjetlijih ružičastih nijansi, samo što one možda neće izgledati toliko zamjetno na vašim usnama.

 

 

pronaći idealnu ružičastu rozi ruž za usne barbie usne barbiecore

Još vijesti