Wrong shoe theory

Ako vam vaši ljetni outfiti izgledaju dosadno i isto, vrijeme je da isprobate najnoviji modni hit s TikToka pod nazivom „wrong shoe theory“.

Za ovaj je izraz zaslužna modna stilistica Allison Bornstein. Ona je naime pred mjesec dana objavila video u kojem objašnjava kako svoj outfit učiniti stiliziranijim i interesantnijim. Ideja je da odaberete par cipela koji se na prvu ne slažu s vašom odjećom i koje su u totalnoj suprotnosti s estetikom vašeg outfita.

 

@allisonbornstein6 how to make your look feek styled and intentional….. #stylist #stylingtips #sneakers #summerstyle @Lucy Williams @Lauren Chan @Kendall Jenner @Imani Randolph ♬ original sound - Allison Bornstein

Dakle, ako nosite prozračnu ljetnu haljinu, preskočite očigledan izbor sandala s remenčićima i umjesto toga odaberite čizme ili tenisice s visokom platformom. Ako imate trenirku, kombinirajte ih sa sandalama na petu, a uz elegantne hlače na crtu dodajte nešto skroz otkačeno poput običnih japanki. Vrećaste cargo hlače možete stilizirati uz nježne balerinke.

 

 

Na TikToku hashtag #wrongshoetheory broji već preko 12 milijuna pregleda, a cure stvarno pokazuju kako spojiti ono što nam je oduvijek djelovalo nespojivo i kako to zapravo može zajedno super izgledati.

Čini se da su i slavne cure zaluđene ovim. Jedan od vrlo dobrih primjera ovakvog načina kombiniranja odjeće i obuće dala nam je Kylie Jenner, koja je prošlog tjedna obukla laganu cvjetnu haljinu i kombinirala je s glomaznim bijelim tenisicama, a svoj je outfit pokazala na Instagram profilu.

Još jedna dobra stvar kod ovakvog načina kombiniranja odjeće i obuće je da ne morate kupiti niti jednu novu stvar, već se radi samo o korištenju svega onog što već imate u ormaru, ali na jedan sasvim novi način.

Allison Bornstein wrong shoe theory teorija pogrešnih cipela nespojive modne kombinacije balerinke i cargo hlače japanke i hlače na crtu cipele na petu i trenirka spojiti nespojivo

Još vijesti