Bella Hadid

Bella Hadid jedna je od najtraženijih i najplaćenijih modela našeg vremena. Prema izborima svjetskih časopisa, puno je puta proglašavana jednom od najljepših žena na planeti sa savršeno simetričnim licem.

Osim što je predivna manekenka, Bella je i it djevojka, čiji odjevni stil vrlo rado kopiramo. Outfiti koje nosi Bella vrlo su rado kopirani i služe kao inspiracija djevojkama diljem svijeta.

Bella je nedavno proslavila svoj 27. rođendan. Malo smo zavirili u njezin ormar i izdvojili nekoliko glavnih modnih obilježja koji je čine ikonom stila.

1. Sportski chic

Tako bismo nazvali temelj njezine opuštene i svakodnevne garderobe. Bella voli tenisice u retro stilu. Sjetimo se samo ludila koje je ovo ljeto vladalo za Adidas Sambama. Ako ste se pitali tko je tome kriv i tko je pokrenuo taj trend, vjerujemo da možete naslutiti odgovor: Bella Hadid.

 

 

2. Elementi „old money“ stila

Iako je predvodnica estetike tzv. „tihog luksuza“ Sophia Richie, Bella je također jedna od iz djevojaka koja tako dobro vlada „old money“ estetikom. Puno je puta na crvenim tepisima možemo vidjeti u elegantnim i jednostavnim izdanjima, kojima pokazuje što je to stil bezvremenske elegancije.

 

 

3. Koketiranje s estetikom 2000-tih.

Hlače niskog struka, kratki topovi, goli trbuh i višeslojno oblačenje. Imamo osjećaj da Bella inspiraciju pronalazi u modi s početka tisućljeća. Proguglajte samo kako se oblačila nekadašnja pop princeza Britney Spears i vidjet ćete sličnosti s današnjim stilom Belle Hadid.

 

 

4. Mini sunčanje naočale

Do Belle Hadid nosile su se sunčane naočale koje su prekrivale cijelo lice. No Bella je stvar preokrenula novi trend i u modu vratila mini sunčane naočale. 

 

 

5. Sklonost eksperimentima

Iako je modna pista mjesto gdje može probati stilove i dizajne, Bella se voli poigrati modnim stilovima i u svom svakodnevnom životu. Očito je to profesionalna deformacija kod manekenki. Bella voli spojiti nespojivo, iznenaditi dizajnere i pratitelje nekim neočekivanim modnim rješenjima. Na taj način postavlja trendove.

 

 

6. Sve što nosi, nosi vrlo samopouzdano

Iako bismo rekli kako je figura Belle Hadid takva da bi izgledala dobro da na sebe navuče i vreću krumpira, čak i Bella se nosi s ružnim komentarima na račun svog izgleda. No čini se da je Bella jača od svega toga. Usprkos tome što su je prozivali zbog mršavosti, Bella samopouzdano nosi odjeću koja otkriva njezinu siluetu. Bilo da su to pripijene haljinice, ultra kratke suknje ili dekoltirane majice. Čini se kako se Bella uvijek osjeća ugodno u onom što nosi i to je ono najvažnije.

 

 

 

 

bella hadid modni stil belle hadid modni trikovi belle hadid što bella hadid nosi modni outfiti za kopiranje ikona stila samopouzdano spojiti nespojivo

Još vijesti