Šiške - trendovi 2023

Rezanje šiški uvijek je dobra opcija, ako želite efektnu promjenu na svojoj kosi i u svom izgledu.

Kakvi trendovi vladaju ove sezone? Što je popularno od šiški u 2023. godini? Srećom, trendovi idu na ruku hrabrim i onim manje hrabrim curama.

Ako ste hrabre i voljne eksperimentirati, onda će vas oduševiti tupe šiške. Ako vam je pak privlačna ta ideja, ali je se bojite, možemo vam predložiti tzv. „zavjesa – šiške“.

Pogledajmo što se nosi ovog proljeća i ljeta i hoćete li među ponuđenim pronaći nešto za sebe.

Tupe šiške

Riječ je o šiškama koje su visoko odrezane i čija je duljina iznad sredine čela. Ravni i tupi rez daje oštriji i hrabriji dojam. Njima ćete naglasiti još više svoje jagodice ili obrve. Dame koje ih furaju ove sezone su Emily Ratajkowski ili Florence Pugh. Posebno će dobro izgledati na curama koje imaju gustu kosu, a onima koje imaju zaliske, možda bi bilo bolje da se ne odlučuju za ovakvu vrstu šiški, jer ćete se svako jutro morati buditi malo ranije da ih izravnate. 

 

 

Tanke šiške

Bez obzira na duljinu kose, one dobro stoje uz svaku frizuru. Daju vašem izgledu mekoću i pravo su osvježenje, a bez nekih drastičnih promjena. 

 

 

Šiške – zavjese

Kako smo u modi inspirirani trendovima iz 2000-tih, tako je i u svijetu kose postalo popularno slojevito šišanje. Zato će duge šiške koje uokviruju lice i koje se spajaju dobro s ostalim slojevima, djelovati odlično na različitim duljinama i teksturama kose. Šiške – zavjese su idealne za sve one cure koje se boje šiški, ali bi ih svejedno htjele isprobati. Ovo nije drastični rez i ako vam se baš ne svide, kosa će vam brzo narasti natrag.

 

 

Retro šiške iz sedamdesetih

Prikladne su za sve tipove kose, od ravne do kovrčave. Odrezane su do obrva sa pramenovima koji uokviruju lice. To su upravo omiljene frizure onih rokera pred nekoliko desetljeća. S obzirom da su poprilično teške i guste, ovo bi mogle biti šiške koje neće biti previše zahtjevne za održavanje, čak niti kod onih cura koje imaju neposlušnu kosu. Vrlo dobar primjer ovakve frizure možete vidjeti kod voditeljice showa Plesa sa zvijezdama Tamare Loos. 

 

 

Ghost – šiške

U doslovnom prijevodu „duh šiške“ su one klasično odrezane šiške koje ste razvili na sredini čela pa ne znate gdje završavaju šiške, a gdje počinje kosa. One se nježno stapaju s ostatkom kose i nježno uokviruju i ističu jagodice, a najbolji primjer takvih šiški vidimo kod glumice Jenne Ortege.

 

 

šiške koje su popularne 2023 kako ošišati šiške šiške koje su u trendu šiške 2023 rezanje šiški ideje za rezanje šiški prijedlozi za rezanje šiški

Još vijesti