Grunge šminka

Prošle je godine prevladala „clean girl“ estetika u šminkanju, nosili smo „glazed donut“ manikure i šišali kosu u bob frizuru, a kakvi bi trendovi mogli vladati 2024. godine? Modni znalci izdvajaju 5 glavnih.

Što će se nositi u 2024. godini? Tek smo „odradili“ jedan mjesec ove godine, a već se naziru neki trendovi koji bi mogli postati najveći hitovi ove godine. Prvi je „mob wife“ estetika koja je zaludjela društvene mreže. Svi su odjednom krenuli nositi bunde. A što će se nositi kada je u pitanju šminka, frizure, manikura? Ukoliko pratiš modni sadržaj na društvenim mrežama, već si možda i vidjela da se ovi trendovi šire sve više i više te da ih brojne cure furaju. Ovi su trendovi došli s modnih pista, a sve su popularniji u našoj svakodnevici. Pogledaj kojim se to stvarima predviđa povratak u modu.

Ženska torbica Torbice u ovih 5 boja bit će totalni trend u 2024. godini

1.Mašne u kosi

 

 

Ovo nije iznenađenje. Mašne u kosi postale su pravi hit ove zime, a izgleda da ne idu nigdje i da ćemo ih nastaviti nositi i u 2024. godini. Osim običnih mašna na kosi, ovaj trend možeš nositi i ako pronađeš ukosnice ili rajf s mašnicama. Nije bitno na kojem su ukrasu, bitno je samo da su u pitanju mašnice.

2.Ulja za usne

 

 

Ulja za usne su ipak mrvicu bolji izbor od sjajila, jer osim što će ti usnama dati sjaj, trebala bi imati i neka hidratantna svojstva. Usne koje izgledaju kao da si ih premazala sa što više ulja su usne kakve nosimo ove godine.

3.Kratki nokti

 

 

Kada su u pitanju manikure, prevladat će kratki i slatki nokti. Nema dramatičnih dugih ili špičastih noktiju. Kratki nokti bademastog oblika su hit. Što je idealno jer ovakve manikure možeš puno lakše napraviti i sama kod kuće!

4.Grunge šminka

 

 

Glavni dio ove šminke za koji trebaš znati su „smokey“ oči. Razmuljana crna olovka oko oči mogla bi postati nešto što ćeš viđati posvuda. Lice će biti što jednostavnije našminkano jer fokus je na očima i sjajnim usnama.

Moda u 2024. U 2024. se vraćamo u prošlost: Ovo je 5 trendova koji bi se mogli vratiti ove godine

5.Fokus na njegu ruku

 

 

Ruke nikad nisu u fokusu kada je u pitanju njega kože. Uvijek ih nekako preteknu lice ili tijelo općenito. E pa ove godine obraćamo pažnju na ruke više nego inače. Kreme za ruke, ulja za kožice oko noktiju i slični proizvodi su nešto što ćemo ove godine početi više gledati.

Moda svijet ljepote beauty trendovi u trendu beauty svijet šminka manikura Frizura što se nosi u 2024.

Još vijesti