Traper kombinezon iz Manga

2023. sva je u znaku trapera. Iako bi prije par godina „denim on denim“ kombinacije modnim znalcima podignule obrve, ove godine smo u traperu od glave do pete.

Tako su ovog proljeća posebno popularni traper kombinezoni, a za jednim modelom su poludjele mnoge modne influencerice s TikToka i Instagrama.

 

@riinm It’s giving me superpowers #fyp #mango #haul ♬ Somebody That I Used to Know (Remix) - speed🎧

 

Riječ je o svijetloplavome kombinezonu s patentnim zatvaračem i lagano zavrnutim kratkim rukavima, koji je blago stegnut u struku – za maksimalno isticanje siluete. Iako je dostupan i u tamnoplavoj, crnoj i bijeloj boji, čini se da je je ova svijetloplava ipak najviše osvojila kupce.

Cure su nam na društvenim mrežama pokazale kako je on jednostavan za kombiniranje. Možete ih nositi u kombinaciji s bijelim tenisicama za dnevne prigode, a super će izgledati ako vam se nose visoke pete prilikom večernjih izlazaka.

@ameliekaufeisen RUN to Mango!!🤌🏼✨ #jumpsuit #stockholmstyle #copenhagenstyle #haul #mangohaul #mangojumpsuit ♬ original sound - logan

Jedna je TikTokerica napisala „samo otrčite do Manga“ dok je ponosno pokazivala kako joj fantastično stoji spomenuti kombinezon.

Tehnički gledano - ne morate uopće trčati, već ga možete pronaći na stranicama Manga ovdje i kupiti odjevni predmet koji mnoge žene obožavaju, zato jer ne moraju razbijati glavu koje modne komade spojiti. 

 

 

mango traper kombinezon traper na traper traper trend 2023 denim on denim trend jeans kombinezon iz manga denim kombinezon mango

Još vijesti