Millie Brady i Georgia Fowler

Donje rublje koje je inspirirano pedesetim godinama prošlog stoljeća i koje je još poznato pod nazivom „bakine gaćice“, osvojilo je zvijezde, it djevojke i trendseterice.

To su one velike praktične gaćice, visokog struka koje u potpunosti pokrivaju stražnjicu. Osim što su udobne, one su nevjerojatno fancy.

Trend „bakinih gaćica“ pokrenuli su modni brendovi poput Rihanninog „Savage x Fenty“ ili „Skims“, vlasnice Kim Kardashian. Skims je uostalom vrlo poznat po svojoj kolekciji donjeg rublja za oblikovanje tijela.

 

 

Prije nekoliko godina bakine su gaćice bile totalno out, ali sada možemo reći kako u popularnosti konkuriraju kultnim tangama. Čini se kako je današnjim curama udobnost prioritet.

No, ovaj se puta donje rublje ne skriva. Na mnogim crvenim tepisima mogle smo vidjeti zvijezde u tzv. „golim haljinama“ ispod koje su se vidjele upravo „bakine gaće“.

 

 

No, nije taj stil rezerviran isključivo za crveni tepih. Cure koje kreiraju trendove, poput Belle Hadid ili Kylie Jenner, odabrale su i dnevne kombinacije u kojem su pokazale svoje donje rublje. Npr, Kendall je obukla samo navedeno donje rublje i preko odjenula crne guste najlonke, a gore obukla crni džemper.

 

 

Modne kuće, poput Miu Miu, prilikom predstavljanja kolekcije jesen/zima 2023. kombinirali su upravo suknje i hlače, ispod kojih izviruju „bakine gaćice“, a o tome se na svom instagram profilu oglasila i Emily Ratajkowski, koja je bila jedan od modela, koji je nosio njihovu kolekciju.

 

 

Ne možemo predviđati hoće li se taj trend s crvenih tepiha i modnih pista preseliti i na ulicu. No, ako ste dosad voljele bakine gaće, a bilo vam je nelagodno zbog toga (baš kao što je to bilo i Bridget Jones u kultnom „Dnevniku Bridget Jones“), odsad se ne morate sramiti, jer bakine gaće su i više nego cool i vraćaju se na velika vrata na modnu scenu.

Sušenje rublja Problemi koji se mogu javiti prilikom nošenja tangi: Evo zašto ih ne bismo smjele nositi prečesto

 

bakine gaćice bakine gaće udobno donje rublje gole haljine i bakine gaće bakine gaće umjesto tangi bakine gaće nisu out

Još vijesti