Butter nails

Vjerojatno svi volimo osvježiti svoj izgled s novim trendovima, a proljetno izdanje noktiju definitivno može biti jedan od načina. Za "maslac" manikuru definitivno možemo reći da nudi dovoljno svježine i inovativnosti. Dosadne i predvidljive boje mogu se zamijeniti toplom, kremastom nijansom koja će definitivno privući pažnju.

Selena Gomez Proljetni nokti: Selena Gomez je stavila novu manikuru i baš je slatka!


Kada je riječ o "maslac“ manikuri, važno je pronaći pravu nijansu koja će istaknuti tvoje nokte na suptilan i elegantan način. Nijanse ne bi trebale biti presvijetle ili pretamne, već taman toliko tople i kremaste da pruže osjećaj svježine i proljetne elegancije. Ova nijansa će definitivno dodati dodir topline i svježine tvojim noktima.

@elizmadden Its giving how to lose a guy in 10 days 💛 #fyp #foryoupage #greenscreen #fallfashion #nails #fallnails #chromenails #nailsoftiktok #hailey #haileybiebernails #yellow #yellowchromenails #chrome #butteryellow #autumnnails #nailscheck #funnybunny #clean #cleannails #andieanderson #howtoloseaguyin10days ♬ original sound - ˚₊‧ 🎧 ‧₊˚

 

Iznenađujuće je koliko dobar efekt možeš postići kod kuće. Samo nabavi nekoliko neutralnih lakova za nokte, pogledaj upute za "maslac" manikuru i eksperimentiraj dok ne pronađeš savršenu nijansu za sebe. Bit ćeš ugodno iznenađena koliko je lako postići ovaj efekt, a rezultat će te definitivno oduševiti.

 

@essie soft & sunshiney 💛 in shade ‘atelier at the bay’ #nailpolish ♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

 

S obzirom na to da se bliži proljeće, vrijeme je za osvježenje u svakom pogledu, pa zašto ne bi počela s nečim tako jednostavnim i uzbudljivim kao što je promjena boje noktiju? Zaboravi na dosadne prozirne ružičaste nijanse i započni s eksperimentiranjem.

Proljetne manikure Ideje za proljetne nokte: 15 slatkih manikura s kojima se inspiriramo ovog proljeća

manikura butter nails maslac nokti

Još vijesti