Justin Bieber i Hailey

Mislili smo da vidimo pogrešno, ali Justin Bieber je u svojim storyjima na Instagramu prozvao popularan dućan s odjećom. Došla je do njega jedna informacija koja mu se nikako nije svidjela.

Svima se nekada dogodi da zeznu, ali to ne znači da ćemo ih zbog toga mrziti. H&M je uspio zeznuti toliko da su naljutili Justina Biebera koji ih je odlučio prozvati direktno na svojim storyjima i upozoriti sve svoje fanove. Nije kraj svijeta i neće zbog toga izgubiti kupce, samo bi im cijela jedna linija odjeće mogla malo zaštekati s prodajom jer ipak Justin ima veliki utjecaj na svoje fanove. Sigurno si već vidjela da H&M povremeno ima u ponudi merch odjeću slavnih osoba. Sada imaju isto od Justina Biebera. To je došlo do njega i on se javio s informacijom da on nije nikada dao dozvolu H&M-u da to naprave i da to nije njegova službena odjeća. Upozorio je fanove da kvaliteta nije kao njegova službena odjeća i da ne želi da itko misli kako on ima ikakve veze s tim. Dobro za znati!

 

 

Ljudi naravno nisu sretni jer su pretpostavili da se radi o suradnji s Bieberom, a ispada da je sve iza njegovih leđa. Je li ova njegova reakcija opravdana ili malo pretjeruje samo da bi dobio pažnju?

Misliš li da je Justin pretjerao ili se s razlogom naljutio?

Ukupno glasova:

S druge strane, H&M ima wow liniju party odjeće za doček Nove godinu pa umjesto da kupuješ majice na Justina, preporučujemo ti da škicneš ponudu haljina i ostale svečane odjeće. Napravili su gaf, ali svima se događa i nećemo im to uzeti za zlo. Samo ćemo sljedeći put biti oprezniji kada vidimo da imaju liniju povezanu s nekom slavnom osobom.

Zara i H&M Kada je najbolji dan i doba dana za kupovinu u Mangu, Zari ili H&M? Za svaki dućan vrijedi drugo pravilo

Justin Bieber H&M justin bieber kolekcija upozorenje justin bieber odjeća

Još vijesti