Kelsey Merritt

Ako ti cijene odjeće za snijeg zadaju glavobolje, znamo kako ti je. Ipak, postoje određeni razlozi zašto je ta odjeća skuplja od regularne. Možda će ti nakon što ih osvijestiš biti lakše izdvojiti nešto veću cifru za tople i trendi komade iz skijaških kolekcija.

Sigurno si se bar jednom zapitala kako neke žene izgledaju toliko dotjerano na skijanju. Istina je da većina njih čije nam slike iskaču na društvenim mrežama često nosi markirane i dizajnerske komade koji su ponekad više estetski nego funkcionalni, no to ne mora uvijek biti tako. Postoje dućani koji nude skijašku odjeću i opremu po razumnim cijenama.


Poznato je da se za takvu garderobu treba izdvojiti više novca nego za onu svakodnevnu, ali ipak se radi o posebnim nepropusnim materijalima i, ako ćemo realno, o dugoročnoj investiciji. Radi se o odjeći koju ne nosimo svaki dan pa je samim time nećemo ni tako brzo uništiti i istrošiti. Radi se o odjevnim predmetima koji će nas zaštititi od hladnoće i vlage te nam omogućiti bezbrižno uživanje u snijegu. Uz sve to, skijaška garderoba može biti fashion i bez da je markirana! Ako si u potrazi za skijaškom odjećom na koju ne planiraš potrošiti cijelo bogatstvo, a u kojoj se planiraš osjećati ugodno i stajliš, donosimo ti pregled nekih od dućana koje će vjerojatno udovoljiti tvoje zahtjeve.


Decathlon je poznat po velikom izboru sportske i rekreativne opreme. Prema tome, dobra je adresa za poviriti u skijaški asortiman. Imaju sve – od kacige do pancerica. Što se tiče odjevnog dijela, izdvojili smo neke trendi komade:

 

Skijaške hlače iz Decathlona

154,99 EUR

Skijaška šubara iz Decathlona

25,99 EUR

Zara je krajem 2023. godine iznenadila i u svoju zimsku kolekciju uvrstila i skijašku odjeću. Tamo možeš pronaći skijaške jakne, hlače, odijela, donju odjeću, buce i rukavice, a u ponudi imaju i jednu kacigu:

 

Skijaško odijelo iz Zare

99,95 EUR

Čizme za snijeg iz Zare

79,95 EUR

Intersport nudi veliki izbor opreme i odjeće s velikim rasponom cijena, ovisno o marci proizvoda. Neki su proizvodi trenutno sniženi pa se svakako isplati baciti oko na skijašku opremu. Izdvajamo sljedeće:

 

Skijaške hlače iz Intersporta

69,99 EUR

Skijaška jakna iz Intersporta

174,99 EUR

Asos rijetko razočara, a nije razočarao ni kad je skijaški shopping u pitanju. Na Asosu možeš pronaći extra cool komplete po ne tako extra visokim cijenama. Evo nekoliko komada u kojima teško da ćeš ostati nezamijećena:

Džemper s Asosa

32,50 EUR

Skijaške hlače s Asosa

120,00 EUR

Koristan savjet ako su i ove cifre previsoke za tvoj budžet je da kupuješ komad po komad pa ćeš kroz godinu – dvije imati kompletiranu opremu koju ćeš još dugo moći koristiti. Također, poželjno je kupovati u mjesecima izvan skijaške sezone, iako se i tijekom mogu uhvatiti dobri popusti.

 

skijaška odjeća skijaška odijela džemperi čizme skijanje Zimske radosti što obući? zimska kolekcija Moda snijeg zima2024

Još vijesti