Oversized majica

Kako bi ti mogao reći ne na ovo ili se naljutiti kada je krađa njegove hoodice za tvoje dobro. Ako te voli, onda bi mu trebalo i biti stalo do tebe i tvog zdravlja. Evo na koji način ovakva „krađa“ ima koristi za tebe.

Cure svojim dečkima vole uzimati majice! To je jednostavno činjenica. Što im je majica ili hoodica veća, to nam bude draža za uzeti. Ukoliko si i ti takva i voliš dečku uzeti odjeću, ispada da je to dobro za tebe i da bi ti dečko bez prigovora trebao pustiti da mu uzimaš odjeću. Nismo to izmislili, veće je znanstveno dokazano! Ne možemo protiv znanost. Na Sveuličištu British Columbia su znanstvenici proveli istraživanje i došli do rezultata da je uzimanje odjeće partneru dobro za nas na način da nam se tako smanjuje razina stresa.

 

 

Kada uzmeš dečkovu majicu na njoj ostane i njegov miris. Tako i kada nisi s dečkom osjetiš njegov miris i osjećaš se bolje, točnije manje si pod stresom. Ako si u sretnoj vezi, onda će te i ovo definitivno činiti jako sretnom. Već se pokazalo da cure imaju bolje razvijen osjet njuha od dečki i zbog toga isto ne bi funkcioniralo na muškom spolu. Tako da sljedeći put kada ćeš htjeti uzeti dečkovu hoodicu, a on neće biti sretan zbog toga, sjeti se ovog istraživanja i objasni mu da je to za tvoju dobrobit i kako bi bila manje pod stresom.

Razlika u visini Koliko visokog dečka cure zapravo žele? Otkrivena je idealna visina dečka – ako se pita cure

Par koji se ljubi S koliko godina mladi u Hrvatskoj imaju prvi spolni odnos i koliko ih ne koristi zaštitu?


 

Istraživanje veza U vezi uzimanje hoodice dečku uzimanje majice dečku dobro za tebe cure u vezi

Još vijesti