Glumci

Nema šanse da se svi složimo oko toga tko je najzgodniji na svijetu. Svakome će biti zgodan netko drugi, ipak je ljepota subjektivan pojam. Pa ipak, ako se gleda znanstvenim očima, jedan je glumac najzgodniji na svijetu.

Možeš se složiti s ovim izborom, ali i ne moraš. U redu je imati svoje mišljenje kada je u pitanju ocjenjivanje nečijeg izgleda. Svatko ima svoj tip i sviđaju mu se određeni ljudi. Tebi zgodan dečko, tvojoj frendici može biti bezveze. Zato prije nego što se ne složiš s ovim izborom, pogledaj zašto je baš on odabran kao najzgodniji muškarac na svijetu. A o kome se radi? Tko je odnio ovu laskavu titulu? Robert Pattinson!

 

 

Tako je odabrala znanost, piše LadBible. Osvojio je hrpu ženskih obožavateljica kao Cedric Diggory u 'Harryju Potteru', a pogotovo kasnije kao Edward u 'Sumraku'. On je čak prije dvije godine već jednom bio proglašen najzgodnijim na svijetu, a sada je to potvrdila i znanost. Postoji algoritam koji čita lica i analizira koja su od njih najsavršenija i najproporcionalnija. Naime, smatra se da što je lice više proporcionalno, to je savršenije. I Robert je u tome potukao sve druge glumce poput Brada Pitta ili Ryana Goslinga.

Thylane Blondeau Bila je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu – danas je odrasla i evo kako izgleda [FOTO]

Tetovaže Na koji dio tijela staviti tetovažu? Ovih 8 mjesta su najljepša za cure

glumci najzgodniji na svijetu najzgodniji muškarac znanost

Još vijesti