Marija Glavina

Ljudi su oduševljeni i sada svi žele da Marija i njima napravi takvu hoodicu. Marija Glavina je postala poznata već ranije zbog svog umjetničkog talenta. Radovi koje pokazuje na društvenim mrežama su wow.

Domaća TikTokerica je već u nekoliko navrata oduševila cijelu Hrvatsku sa svojim umjetničkim radovima. Postala je popularna prije nekog vremena kada je napravila šminku, točnije, crtež na licu za Dan sjećanja na žrtvu Vukovara. Sve je osvojila svojim talentom! Od tada do danas je imala još puno umjetničkih djela – i na licu i na papiru, s kojima je ostavila bez daha svoje pratitelje.

Tiktokerica Klara Jesmo li upravo pronašli novu hrvatsku hip hop zvijezdu? Klara je mlada cura koja rastura s rimama

Sada je došlo vrijeme za novi rad koji nitko nije očekivao. Odlučila je napraviti DIY hoodicu na koju je dodala nekoliko svojih umjetničkih djela. Hoodice s prišivcima crteža ili fotografija izgledaju totalno fora, a Marija je kao temu za svoju hoodicu odabrala priče iz Biblije.

 

@marijaglavinq

Hoodie sa pričama iz Biblije. Jel vam se svidaa?

♬ original sound - marija glavina

 

Nacrtala je na nekoliko manjih komada tkanine prizore iz Biblije i kasnije ih prišila na običnu hoodicu, a kao rezultat je dobila majicu koja izgleda predobro. Pohvale u komentarima pršte sa svih strana.

 

 

Majica izgleda unikatno i jedinstveno, a mala umjetnička djela na njoj su dodaci koji joj daju poseban šarm. Marija je tako na nju dodala slike „Isus hoda po vodi“, „Isus pere učenicima noge“, „Prelazak Crvenog mora“…

 

@marijaglavinq Video izrade je na profilu 👀🤍 #myhoodietellsastory ♬ maria - K7SSLAND.MP3™

 

Pokazala je cijeli proces izrade hoodice ako netko ima volju i želju napraviti nešto slično. Mnogi su se složili da bi Marija trebala izbaciti svoju kolekciju odjeće jer bi sigurno bila hit.

FYP Želiš imati puno pregleda i lajkova na TikToku? Evo zašto nikada ne smiješ koristiti #fyp

Marija Glavina tiktokerica Hoodica biblijski motivi Viralno hit oduševila domaća tiktokerica iz hrvatske

Još vijesti