Kim Kardashian i Pete Davidson

Uvijek se žele dečki prikazati kao ti koji su glavni, ali u realnosti, nije baš uvijek slučaj da je dečko taj koji je glavni u vezi. Češće nego što misliš, cure su te koje su glavne. Samo si dečki to ne mogu priznati.

Kada jednom počneš viđati zamišljenu zelenu liniju na fotkama parova, više ju nećeš moći ne vidjeti. Postoji test zelene linije koji je sada počeo trendati na društvenim mrežama, ali radi se o nečemu što je bilo popularno i prije, samo je u nekom trenutku zaboravljeno. Test zelene linije otkriva tko je u nekoj vezi glavni. Je li stvarno dečko taj koji je glavni ili baš i nije? Iako bi to dečki tako najradije prikazali, ali nisu oni uvijek ti koji su glavni u vezi.

gigi hadid i zendaya KVIZ: S kim su u vezi ove slavne osobe? Možeš li spojiti svih 1010 parova?

U puno veza su zapravo cure te koje imaju sve konce u rukama i povlače ih kako im se sviđa. Iako im je to udarac na 'muškost', u redu je prihvatiti da je cura glavna u vezi. Jer zašto ne? O čemu se točno radi i kako vidjeti tko je glavni u tvojoj vezi?

 

@jackmacbarstool Reply to @ashleyelizabexx #greenscreen #greenline #kimkardashian #kim ♬ original sound - JackMacBarstool

 

Uzmi bilo koju fotku para, tebe i dečka ili nekog drugog para, i iscrtaj liniju po svom i njegovom držanju tijela. Onaj koji ima ravnije držanje na slici, i po tome onda i ravniju zelenu liniju, je onaj koji je glavni u vezi. Onaj koji se više nagnuo, nije. U primjeru s Kim i Peteom, po njihovom držanju, jasno se daje do znanja da je Kim ta koja je glavna, što nas niti ne iznenađuje toliko.

 

 

Kako bi vidjela tko je glavni u tvojoj vezi, samo uzmi neku vašu zajedničku fotku i povuci u bilo kojem alatu za obradu fotki dvije linije – jednu koja prati tebe i jednu koja prati njega. Sada kada smo ovo saznali, niti jednu fotku para više nećemo gledati istim očima i crtat ćemo si imaginarne linije da vidimo tko je glavni.

Pisanje ispita Pomoć za ispite i testove: Kako od ponuđenih odgovora odabrati točan ako nemaš pojma?

test zelene linije veza tko je glavni u vezi test

Još vijesti