Harry Potter

Harry Potter fanovi i njihovi novčanici nikako da uhvate predah. Prije nekog vremena su se skupljale figurice iz Kinder Joy jaja, a sada je stigla nova „igračka“ u Harry Potter tematici koja je sve zaludjela.

Možda ti ovo postane novi hobi. Radi se o aktivnosti koja ti je sigurno poznata iz djetinjstva, a to je sakupljanje sličica! Došao je Harry Potter album za sličice, i odjednom svi opet imamo 5 godina i manijakalno žicamo roditelje da nam kupe paketić kada idu negdje. Na TikToku si mogla vidjeti prije nekog vremena da je ovaj album dostupan u Srbiji, a ako već nisi saznala, da, ima ga za kupiti i kod nas!

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

Možeš ga nabaviti na kioscima Tiska, gdje se kupuju i sličice. Album je skroz fora, ima hrpu zanimljivosti u njemu i prilično je i debeo za jedan album za sličice. Postoje i različite vrste sličica koje idu u njega, što je samo dodatna zanimljivost.

 

@anita.simunovic Harry Potter album za sličice #harrypotter #albumzaslicice ♬ Double Trouble - John Towner Williams

 

Neki kažu da ga ima za kupiti i u Sparu. Svi ga žele, a sličice se rasprodaju brzinom munje. Dok čekamo da sljedeće godine dođu NOVA Kinder Joy Harry Potter jaja, ovo ti može biti zabava do tada. Usput ćeš se možda i upoznati se nekim novim fanovima dok ćete se mijenjati za sličice!

Harry Potter Scene iz Harry Potter filmova koje se nisu dogodile u knjigama: Ovih 6 su dodane samo za film

harry potter album za sličice hobi za harry potter fanove Hrvatska dostupno i kod nas u trendu hit

Još vijesti