Vježbanje u teretani

Jednoj TikTokerici bilo je dosta jurnjave za dečkima na aplikacijama za spojeve pa se odlučila za upoznavanje na „staromodan način“, odnosno izlazak van i upoznavanja uživo.

Hannah Rose krenula je tako u teretanu, misleći da tamo ima najviše šanse upoznati dobrog frajera. Dobar plan, no ipak joj nije pošlo za rukom ono čemu se nadala.

„Znam da ne bih trebala gledati tipove u teretani. Znam da ne bih trebala ići po dečka u teretanu. No to je jedino mjesto gdje ima muškaraca, zato – pustite me na miru“, opravdala se ova solo djevojka odmah na početku svog videa.

U svojoj je TikTok objavi pojasnila kako je u teretani vidjela jednog zgodnog dečka, ali da nikako nije mogla započeti razgovor s njim - jednostavno nije bilo prilike.

 

@hannah__rose I get this is why dating apps were invented but I REFUSE to use them and so I will never get a date because I can’t approach people bye #datingapps #dating #single #singlelife #nz ♬ original sound - getalifehannah

 

„Ni jednom me nije pogledao tako da ni jednom nisam mogla uhvatiti njegov pogled“, požalila se, kazavši kako je dečko bio baš jako usredotočen na vježbanje, a zbog čega je ona oklijevala prekinuti ga u tome.

Dok se ona nećkala, dečko je odvježbao, pokupio svoje stvari i otišao. Hannah se pitala kako je uopće trebala prići, razgovarati s njim i kako uopće pokupiti frajera u teretani.

„Što sam trebala reći: 'Sviđaju mi se tvoje kratke hlače za teretanu?'“, tražila je savjet ova djevojka od svih onih koji gledaju video.

Odjeljak za komentare bio je pun ideja, od onih koji su joj jednostavno sugerirali da jednostavno priđe i pozdravi ga, do jednog dečka koji joj je pokušavao objasniti zašto je dečko u teretani nije htio niti pogledati.

„Možda je taj dečko bio zainteresiran i za tebe, ali je možda oklijevao prići, kako ne bi izgledao jezivo i napasno“, napisao je jedan dečko aludirajući na puno djevojaka koje su se po društvenim mrežama žalile kako muškarci previše bulje u njih u teretani, uletavaju im s glupim forama i ne dopuštaju da se koncentriraju na vježbanje.

Hannah bi rado poslušala savjet svojih pratitelja s TikToka, no zgodan dečko se u međuvremenu više nije pojavljivao u navedenoj teretani, požalila se ona u jednom od sljedećih videa. 

 

@hannah__rose Replying to @Jarryd Lance was totallyyyy going to but he wasnt here - or anyone else for that matter 🧐 #gymtok #dating #singlelife #nz ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282

 

 

 

 

 

 

 

hannah rose upoznavanje dečka u teretani kako upoznati dečka u teretani aplikacije za spojeve

Još vijesti