Naši navijači za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2018.

Cijeli svijet sada je fokusiran samo na jedno, a to je Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru. Hrvatska isto tako navija za svoje dečke i puno će ljudi pokušati odgoditi svoje obveze, samo kako bi mogli uživo pratiti naše nogometaše na prvenstvu. 

Saborski zastupnici neće tako morati biti u Sabornici dok Hrvatska bude igrala. Pa ako političari mogu odgoditi svoj posao za vrijeme nogometne utakmice, zašto ne bi i učenici bili pošteđeni nastave?

 

Tom se logikom vodio očito i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs. Naime, ako se većina u školi dogovori, nastava može biti skraćena ili odgođena zbog utakmice, a ministar je naglasio kako će se propušteno gradivo zbog gledanja Svjetskog prvenstva ipak morati nadoknaditi. 

Kako piše dnevnik.hr, nastavničko vijeće jedne zadarske škole ekspresno se dogovorilo i roditeljima poslalo poruke kako će nastava 23. studenoga biti skraćena do 10:30, budući da utakmica počinje u 11. Za učenike koji to žele, škola će organizirati gledanje utakmice u svojim prostorijama. 

Sljedeća utakmica bit će u četvrtak, 1. prosinca, u 16 sati, kada će se sučeliti Hrvatska i Belgija. 

Kakva je situacija u tvojoj školi? Je li pao kakav dogovor na relaciji ravnatelji - profesori - roditelji? Ne znamo što o tome misli tvoja ekipa u razredu, ali kaži nam u anketi što o tome misliš ti

Hoće li u tvojoj školi biti skraćena i odgođena nastava zbog Svjetskog nogometnog prvenstva?

Ukupno glasova:

 

Radovan Fuchs gledanje nogometa u školi Svjetsko prvenstvo u Kataru

Još vijesti