Ella Rose

Nažalost ima ljudi na ovome svijetu kojima je kopanje po kontejnerima i smeću nužda, jer su siromašni i jer im je to jedini način za preživljavanje.

No, ima i onih koji kopaju po kontejnerima, iako nisu beskućnici, već iz nekih sasvim drugih razloga Među njima je Ella Rose, djevojka s pomalo neobičnim hobijem.

Ella naime redovito obilazi kontejnere i odlagališta otpada velikih trgovačkih centara i tamo pronalazi svakojake vrijedne predmete pa čak i skupe stvari koje su dućani odbacili iz nekog razloga, poput oštećenja, nakon isteka sezone ili isteka roka valjanosti.

Rezultate svojih pohoda Ella objavljuje na svojim društvenim mrežama. Na TikToku je prati 980 tisuća ljudi, a na YouTubeu 130 tisuća, a na Instagramu 100 tisuća.

@glamourddive First time dumpster diving at Macy’s #dumpster #dumpsterdiving #free #fyp #glamourddive ♬ Here With Me - d4vd

Nedavno je na svojem TikTok računu pod nazivom @glamourddive pokazivala kako je na odlagalištu otpada jedne drogerije pronašla mnogo makeup i skincare proizvoda i to zapravo vrlo skupih.

@glamourddive The fact that they sell each item for at least $1. #dumpster #dumpsterdiving #insane #free #glamourddive ♬ Flowers - Miley Cyrus

Jedan je video pregledan preko 2,5 milijuna puta. Činjenica je da proizvodi djeluju netaknuto, ali opet, nismo sigurni koliko je pametno koristiti proizvode kojima je očito istekao rok valjanosti.

U jednoj je pak kutiji pronašla kopče, gumice za kosu, čarape i to sve u dobrome stanju. Ella u svojim videovima otkriva kako pronađene stvari ne zadržava isključivo za sebe, već da ih donira drugim ljudima.

Ova je djevojka već imala susret s plavcima. Naime, djelatnici jednog trgovačkog centra su je uočili i pozvali na nju policiju, ali čini se kako neustrašiva Ella neće odustati od rudarenja po kontejnerima.

 

@glamourddive Replying to @bassi1900 Karen calls the cops on me dumpster diving 😳 #dumpster #dumpsterdiving #cops #karen #glamourddive ♬ Big Boy (SZA) (Sped Up Remix) - viral audios & nightcore sped up

 

Ella Rose kopanje po kontejnerima odlagališta otpada trgovačkih centara skupa šminka na smetlištu

Još vijesti